Binvex d.o.o.

KONVEKTORSKE GREJALICE TCH 2310E – TROTEC

11.280,00 RSD

Detaljne informacije

TROSTEPENO GREJANJE OD 2300 W SA TURBO VENTILATOROM, DALJINSKIM UPRAVLJAČEM I DISPLEJOM KOJI SE LAKO ČITA – TCH 2310 E

Energetski efikasni konvektorske grejalice koje za kratko vreme ispunjavaju celu prostoriju prijatnom toplinom ne moraju da budu ni skupi ni dosadni. Dizajnerski konvektor TCH 2310 E u beloj boji je bezvremenski moderan. Ovaj dizajn se savršeno uklapa u potkrovlje, kancelarije, dnevne sobe i spavaće sobe.

 

Integrisana kontrola troškova konvektorske grejalice: kontrola termostata za uštedu energije

Integrisana kontrola termostata omogućava ravnomerno zagrevanje prostorija do veličine od 27 m² ili 67 m³ pomoću tri stepena grejanja (1.000 W, 1.300 W , 2300 W). Tačna željena vrednost sobne temperature (u rasponu od 5 do 37 °C) će se održavati. Ovo nije samo zgodno, već i prijatno štedi energiju. Senzor temperature podešava kapacitet grejanja prema unapred podešenoj željenoj temperaturi. Kada se postigne željena temperatura, grejni element se isključuje kako bi uštedeo energiju dok ne bude potreban drugi ciklus grejanja.

Turbo režim za čistu toplotu bez mirisa

Ako su sobne temperature niske, želite da se prostorija zagreje što je brže moguće. Zbog toga su tanki konvektori opremljeni ventilatorom za ubrzanu cirkulaciju vazduha i distribuciju toplog vazduha. Zagrejani vazduh se diže kroz otvor za vazduh i tako stvara prirodno usisavanje koje dovodi do strujanja vazduha iz hladnije prostorije u uređaj. Ovo rezultira toplotom koja ispunjava prostoriju i koja je – zahvaljujući električnom grejnom elementu – 100% čista, bez kondenzacije i mirisa.

Pristupačan luksuz za udobne i tople unutrašnje prostore

Uprkos svojim kompaktnim dimenzijama, konvektori obezbeđuju komforne temperature koje su izvanredne u svojoj klasi uređaja. Sva podešavanja se mogu izvršiti ili na kontrolnoj tabli koja dolazi sa digitalnim displejem ili preko infracrvenog daljinskog upravljača dugog dometa. Programabilni tajmer vam omogućava da automatski isključite uređaj nakon unapred podešenog broja sati između 1 i 24 h. Za bezbedan i dugotrajan rad, svi uređaji za grejanje su testirani na bezbednost od strane Nemačkog udruženja za tehnički pregled (TUV) prema IP20. Osim toga, opremljeni su zaštitom od pregrevanja. Visok stepen funkcionalnosti svestranih uređaja za grejanje upotpunjen je režimom protiv smrzavanja kako bi se negrejane prostorije zaštitile od prekomernog hlađenja i oštećenja od mraza.

Kao i svi uređaji serije TCH, TCH 2310 E koristi efekat ravnomerne konvekcijske toplote za rad i nudi širok spektar mogućnosti primene: da li kao brza zamena za neispravan glavni sistem grejanja, kao pouzdan privremeno rešenje za grejanje pre početka grejnog perioda, ili za grejne prostorije koje nisu priključene na sistem centralnog grejanja.

način konvekcije konvektorske grejalice TCH 2310 E

 

Gde god je potrebna čista toplota – konvektor TCH 23 E obezbeđuje brzo stvaranje toplote u pojedinačnim prostorima, na primer kada je glavno grejanje nestalo, ili kao dodatni izvor toplote.

digitalni dislpej konvektorske grejalice tch 2310 E

Sve pod kontrolom: Moderna kontrolna tabla pruža informacije o unapred podešenoj ciljnoj temperaturi i trenutnoj sobnoj temperaturi. Sva podešavanja uređaja mogu se izvršiti pomoću dugmadi na uređaju ili putem daljinskog upravljača.

 

daljinski upravlajč za konvektorske grejalice TCH 2310 E

Osećajte se dobro uz praktičnost: Isporučeni infracrveni daljinski upravljač je pametan i praktičan alat za uključivanje i isključivanje konvektora iz daljine, za podešavanje željene temperature ili aktiviranje turbo ventilatora.

ručke konvektorske grejalice tch 2310 E

 

Držite sve pri ruci: Elegantne udubljene ručke čine pozicioniranje ili skladištenje uređaja prostom dečjom igrom. Ove ručke i mala težina konvektora olakšavaju nošenje uređaja iz sobe u sobu ili stavljanje u ormar za kratko vreme.

 

nogice konvektorske grejalice tch 2310E

Velike podesive noge takođe obezbeđuju sigurno uporište.

Preostalu ponudu konvektorskih grejalica možete pogledati na sledećem linku: KONVEKTORSKE GREJALICE

Tehničke specifikacije:

Snaga grejanja
nivo 1: 1000 W
nivo 2: 1300 W
nivo 3: 2300 W
Mrežni priključak 220–240 V / 50-60 Hz
Max. potrošnja 2,3 kW
Dužina kabla: 1,5m
Nazivna potrošnja struje 10 A
Tip utičnice Schuko CEE 7/7
Dimenzije (dubina x širina x visina) 220 x 690 x 435 mm
Minimalna udaljenost od zidova i drugih objekata
gore (A): 100 cm
pozadi (B): 100 cm
sa strane (C): 100 cm
spreda (D): 100 cm
Težina 5 kg

Proizvođač:

0
    Korpa
    Korpa je praznaNazad na proizvode