<1 AHT logo

AHT

AHT Advanced Heating Technologies Ltd. je svetski lider u tehnologiji grejanja za domaćinstva, komercijalne, industrijske zatvorene i otvorene prostore. Glavne aktivnosti kompanije su promocija novih primenjenih tehnologija grejanja, zasnovanim na dvema sopstvenim revolucionarnim tehnologijama: amorfnoj metalnoj traci i amorfnom metalnom prahu
AHT grejna amorfna metalna traka sa debljinom od +25 mikrona je značajno efektnija jer je bazirana na jedinstvenoj tehnologiji grejanja metalnom amorfnom trakom i ima značajne prednosti u odnosu na bilo koji tip podnog grejanja, a to su: Velika grejna površina trake, mala masa elementa, niža radna temperatura, manja izolacija, miski troškovi grejanja.

Zvanični sajt kompanije: http://www.ahtinternationalgroup.com

<2 ELNUR logo

ELNUR – GABBARON

ELNUR-GABARRON vam pruža najefikasnije rešenje za grejanje koje vam je potrebno, u skladu sa najnovijim tehnologijama.
Sa objektima od preko 20.000m2 u Madridu, Španiji, 40 godina iskustva u grejanju, širokom opusu proizvoda koji se konstantno unapređuju, i sa obimnim ljudskim i tehničkim timom,
ELNUR-GABARRON je jedna od vodećih kompanija u svetu u ovom polju.
Posvećenost kvalitetu je nepokolebljiva, i to se odlikuje potpunom kontrolom nad procesima u svim oblastima kompanije, po važećim evropskim standardima.Sertifikati ISO 9001 i ISO 14001 su dokaz toga.
Električni grejni uređaji najvišeg kvaliteta sa inovativnom tehnologijom, rezultat su konstantnog istraživanja i unapređenja rada.Atraktivan dizajn, laka instalaciona konstrukcija, pouzdan kvalitet, dokazana bezbednost i dugotrajnost ubedljive su prednosti Elnur-Gabarron grejnih sistema.
ELNUR-GABARRON proizvodi su jedinstveno projektovani i proizvedeni od visoko kvalitetnih materijala i komponenata, što predstavlja odlučujuću prednost kada je u pitanju pružanje odličnog nivoa performansi i efikasnosti, sve sa ciljem ispunjenja najvećih očekivanja kupaca u današnjem svetu tehnologija koje konstantno napreduju.

Zvanični sajt kompanije: http://www.elnur-global.com

<3 VAUTID logo

VAUTID

Nemačka kompanija VAUTID prisutna je na svetskom tržištu već više od 55 godina u preko 60 zemalja. Kao globalni lider u svom poslu, VAUTID ima veliki interes da se razvije i poveća svoje prisustvo i na srpskom trzistu. VAUTID sistemska rešenja su dizajnirana za industrijsku opremu i procesne inženjerske mašine, prevashodno imajući u vidu preventivnu zastitu i regeneraciju elemenata podložnih habanju. VAUTID planira, razvija i proizvodi sveobuhvatna rešenja protiv habanja.Posebno prilagođen VAUTID koncept perfektno se uklapa u tehnološke i ekonomske uslove, obezbeđujući sigurnost i profitabilnu proizvodnju. VAUTID obezbeđuje stalne performanse i povracaj ulozenih sredstava.Proizvodni program VAUTIDA, pre svega, namenjen je velikim proizvodnim sistemima-kao što su: rudni kopovi , termo elektrane, fabrike koje koriste rude kao primarne sirovine u proizvodnji. Sa VAUTID opremom, moguće je znatno povećati radni vek svih površina podložnih abraziji i visokom habanju.

Zvanični sajt kompanije: https://vautidgroup.com/en/home/

<4 RADIALIGHT logo

RADIALIGHT

Brend RADIALIGHT je 2006. godine kreiran zajedno sa preciznom, novom misijom kompanije koja je sada referentna tačka: izrada uređaja za grejanje modernog i elegantnog dizajna, kako bi se poboljšao komfor i životni standard, koristeći inovativne tehnologije.
Proizvodi, od kojih se većina proizvodi u pogonu u Segrateu, prodaju se širom sveta, pri čemu se izvozne kvote približavaju 90% ukupnog prometa.

Sistem kvaliteta je sertifikovan ISO 9001 i svi RADIALIGHT proizvodi u potpunosti ispunjavaju zahteve bezbednosnih normi koje su na snazi u Italiji, zemljama u EU, kao i u nekim zemljama koje nisu na evropskom kontinentu – garancija pouzdanosti i bezbednosti.

Zvanični sajt kompanije: https://www.radialight.com/en/

<5 PETROKEMIJA logo

PETROKEMIJA

Petrokemija Kutina je strateški partner iz Hrvatske. Bavi se proizvodnjom širokog asortimana mineralnih đubriva, čađi i crnog pigmenta, kao i proizvoda od gline za potrebe industrije. Petrohemija je, uz posredstvo Binvexa, prisutna na srpskom tržištu duže od 15 godina i za to vreme kontinuirano je snabdevala srpsko tržište svojim proizvodima izuzetno visokog kvaliteta.

Zvanični sajt kompanije: http://www.petrokemija.hr/

<6 TRM logo

TRM

TRM razvija, proizvodi i prodaje cevi od duktilno-livenog gvožđa visokog kvaliteta za transport pitke vode, otpadnih voda kao i sisteme za protivpožarnu zaštitu, sisteme za proizvodnju veštačkog snega, cevovode pod pritiskom za hidro turbine, cevovode pod pritiskom za rudnike i šipove za konstrukcije kod dubokog fundiranja. Proizvodi vrhunskog kvaliteta pružaju značajan i održiv doprinos za uspostavljanje infrastruktura velikih vrednosti, kako kod snabdevanja pitkom vodom, tako i kod odlaganja otpadnih voda.

Zvanični sajt kompanije: http://www.trm.at

<7 IPC logo

IPC

IP Cleaning je vodeća italijanska kompanija u oblasti proizvodnje industrijskih i usisivaca za kućnu upotrebu najnovije generacije, odlicnih performansi i veoma visokog kvaliteta. Za svojih 35 godina postojanja, IP Cleaning je osvojio 80% tržišta italije, a zastupljen je u još 70 zemalja sveta. Nakon godina provedenih u istraživanju i razvoju kako tehnologije tako i prodajne organizacije, kao i mogućnosti za pruzanje usluga odrzavanja i tehnicke podrške-Soteko je spreman da ponudi krajnjim korisnicima vrhunska rešenja po konkurentnim cenama. IP Cleaning je opredeljen ka najvišem kvalitetu svojih proizvoda, zbog čega je i prepoznat kao jedan od vodećih imena u oblasti proizvodnje usisivača. IP Cleaning poseduje sertifikat ISO 9001:2000, sto pruza garanciju svakom korisniku da je novac investiran u IPC proizvode dobra investicija.

Zvanični sajt kompanije: http://www.soteco.com

<8 OLSBERG logo

OLSBERG

Kompanija Olsberg već decenijama važi za specijalistu u oblasti električnog grejanja. Širok izbor centralnih i pojedinačnih sistema grejanja, omogucili su Olsbergu da postane vodeći snabdevač na svetskom tržištu. Električne grejalice najvišeg kvaliteta sa inovativnom tehnologijom, rezultat su Olsbergovog permanentnog istraživanja i unapređenja rada. Atraktivan dizajn,laka instalaciona konstrukcija, pouzdan kvalitet, dokazana bezbednost i dugotrajnost ubedljive su prednosti Olsbergovih grejnih sistema. Olsbergovi grejni sistemi su, bez izuzetka, proizvedeni od najkvalitetnijih materijala. Najčvršći zahtevi u pogledu kvaliteta omogućili su proizvodnju u skladu sa DIN EN ISO 9001:2000 standardom. Mnogi sertifikati nezavisnih internacionalnih asocijacija za proveru kvaliteta potvrdili su bezbednost Olsbergovih proizvoda.

Zvanični sajt kompanije: http://www.olsberg.com

<9 ASW logo

ASW – Adolf Schmidt Metallwaren

Zvanični sajt kompanije: http://www.asw24.de

Novogodišnja akcija

Translate »