Binvex d.o.o.

Plaćanje

Prilikom kupovine preko naše interenet stranice možete odabrati način plaćanja:

 • pouzećem
 • platnim karticama
 • ličnim uplatama na rate
 • lično

Kupovina u Srbiji:

 • Pouzećem poručeni artikal dobijate na Vašu adresu naznačenu u porudžbini i tom prilikom kuriru plaćate iznos porudžbine kao i uslugu dostave.
 • Ako izaberete plaćanje platnim karticama, tokom procesa naručivanja bićete automatski preusmereni na sajt Banca Intesa ad Beograd. Banca Intesa ad Beograd vrši procesuiranje kartica na internetu, u saradnji sa kompanijom WSPay. Na portalu WSPay unosite sledeće podatke: broj kartice, ime vlasnika kartice, datum isteka kartice i CVV broj kartice (odnosno verifikacioni broj kartice) – to je broj koji obično stoji na poleđini kartice; nakon broja kartice (može da bude prikazan kompletan broj kartice sa 16 cifara ili samo zadnje 4 cifre) stoji poseban kod koji se obično sastoji od 3 cifre (kod nekih kartica ima i sa 4 cifre), i taj trocifreni broj je vaš CVV broj kartice. Eventualno može se tražiti da unesete tip (brand) kartice. Banka vrši proveru vaše kartice i raspoloživost sredstava na računu i ako imate uslove za plaćanje, rezerviše sredstva na vašem tekućem računu u vrednosti iznosa porudžbine. U slučaju uspešne rezervacije, automatski vam se prosleđuje imejl sa svim detaljima vaše narudžbenice i detaljima transakcije. Nakon završetka plaćanja sa sajta Banca Intesa ad Beograd bićete ponovo prosleđeni na binvex.com gde se kupovina završava. Podaci sa platne kartice od vašeg računara do sajta banke se prenose u zaštićenoj formi, upotrebom SSL protokola, kao trenutno najsavremenije tehnologije. Sigurnost podataka prilikom plaćanja garantuje Banca Intesa ad Beograd i podaci o platnoj kartici nisu ni u jednom trenutku dostupni. Ceo sistem je organizovan u cilju maksimalne zaštite vaših poverljivih podataka i predstavalja standard za plaćanje preko interneta širom sveta.
 • Za kupovinu robe na rate sa obavezom samostalnog plaćanja mesečnih rata vršimo prodaju na 12 mesečnih rata. Potrebno je da nam se obratite na mail: office@binvex.com ili telefonskim putem radi daljeg dogovora. Tom prilikom je neophodno da nam na mail ili drugim elektronski načinom dostavite fotografiju vaše lične karte gde se vide vaši podaci ( ime, prezime, adresa, broj lične karte i JMBG). Potom vam šaljemo poručene artikle sa propratnom dokumentacijom (ugovorom o kupovini na rate koju potpisanu vraćate kuriru).
 • Za lično preuzimanje na našem prodajnom mestu, kontaktiraće vas neko iz našeg prodajnog tima radi potvrde porudžbine i preuzimanja.

Za kupce iz inostranstva:

Platnim karticama: Ako izaberete plaćanje platnim karticama, tokom procesa naručivanja bićete automatski preusmereni na sajt Banca Intesa ad Beograd. Banca Intesa ad Beograd vrši procesuiranje kartica na internetu, u saradnji sa kompanijom WSPay. Na portalu WSPay unosite sledeće podatke: broj kartice, ime vlasnika kartice, datum isteka kartice i CVV broj kartice (odnosno verifikacioni broj kartice) – to je broj koji obično stoji na poleđini kartice; nakon broja kartice (može da bude prikazan kompletan broj kartice sa 16 cifara ili samo zadnje 4 cifre) stoji poseban kod koji se obično sastoji od 3 cifre (kod nekih kartica ima i sa 4 cifre), i taj trocifreni broj je vaš CVV broj kartice. Eventualno može se tražiti da unesete tip (brand) kartice. Banka vrši proveru vaše kartice i raspoloživost sredstava na računu i ako imate uslove za plaćanje, rezerviše sredstva na vašem tekućem računu u vrednosti iznosa porudžbine. U slučaju uspešne rezervacije, automatski vam se prosleđuje imejl sa svim detaljima vaše narudžbenice i detaljima transakcije. Nakon završetka plaćanja sa sajta Banca Intesa ad Beograd bićete ponovo prosleđeni na binvex.com gde se kupovina završava. Podaci sa platne kartice od vašeg računara do sajta banke se prenose u zaštićenoj formi, upotrebom SSL protokola, kao trenutno najsavremenije tehnologije. Sigurnost podataka prilikom plaćanja garantuje Banca Intesa ad Beograd i podaci o platnoj kartici nisu ni u jednom trenutku dostupni. Ceo sistem je organizovan u cilju maksimalne zaštite vaših poverljivih podataka i predstavalja standard za plaćanje preko interneta širom sveta. Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena vaša platna kartica biće izražen u vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Troškove dostave za inostranstvo u celosti snosi kupac. Po uplati porudžbine biće mu dostavljen i račun za troškove poštarine. Po uplati iste porudžbina će biti poslata.

Hvala Vam na razumevanju.

Akcijska plaćanja  

U pojedinim promo periodima može doći do povećanja popusta na kupljene artikle i to će biti naznačeno na artiklima. Takođe na pojedine ili sve artikle može doći do ukidanja ili promene visine popusta na kupovinu.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

0
  Korpa
  Korpa je praznaNazad na proizvode