Binvex d.o.o.

VAUTID materijali protiv abrazije

Kategorije proizvoda

VAUTID štapičaste elektrode

VAUTID žičane elektrode punjene prahom

VAUTID – Pioniri u zaštiti od abrazije Vautid antiabrazivni materijali

VAUTID proizvodi veoma veliki broj antiabrazivnih materijala koji imaju široku i značajnu primenu na različitim delovima opreme i mašina u svim preduzećima koja se bave masovnom manipulacijom, proizvodnjom i transportom svih vrsta tvrdih minerala. Naše legure obezbeđuju izvanrednu ekonomičnost i trajna rešenja za najveći deo problema habanja. Posedujemo legure za zavarivanje veoma efikasne za sve pojedinačne, specifične i karakteristične primene.
VAUTID tvrde legure se koriste svuda gde se pojavljuje abrazija. Bez obzira da li je u pitanju mešanje, mlevenje, drobljenje, mašina za puteve, proizvodnja energije, proces sa zemljom, jalovinom, agregatima, proizvodnja cementa, korišćenje u železari – uvek ćete naći rešenje za vaše specifične zahteve u okviru VAUTID širokog proizvodnog programa. VAUTID antihabajući proizvodi se svrstavaju u tri široke grupe:

Žičane elektrode punjene prahom

Štapičaste elektrode

VAUTID potrošni materijal za zavarivanje može se primeniti u velikom broju različitih situacija. Oni nude rešenje za različite probleme u zaštiti komponenti koje se habaju u postrojenjima i mašinama. VAUTID potrošni materijali za navarivanje dostupni su i kao žica sa punjenim jezgrom i kao štapičaste elektrode.

Dvoslojne-kompozitne antihabajuće ploče

Produženi radni vek na površinama koje se habaju postaju stvarnost sa VAUTID kompozitnim habajućim pločama koje su efikasno rešenje za upotrebu bilo gde. idealni za zaštitu većih površina ili prevazilaženje problema habanja u samonosivim proizvodima i komponentama postrojenja. Proizvedene efikasnim i ekonomičnim proizvodnim procesom i potpuno kompatibilne sa našim asortimanom potrošnog materijala za zavarivanje i livenih proizvoda, VAUTID kompozitne habajuće ploče su važan građevinski blok u našim sistemskim rešenjima napravljenim po meri.

Odlivci otporni na habanje

VAUTID ima veliko iskustvo kao partner u lancu snabdevanja za livene komponente visoke otpornosti na habanje, koje proizvodimo od belog livenog gvožđa i nerđajućeg čelika. Korišćenje komponenti napravljenih od livenih legura koje je VAUTID posebno razvio je garancija niskih troškova habanja, kako za jednokratne specijalne delove tako i za delove za serijsku proizvodnju. Naša optimizovana geometrija, interna proizvodnja modela i najsavremeniji softver za učvršćivanje livenja obezbeđuju da su sve VAUTID livene komponente prvoklasnog kvaliteta. VAUTID livene komponente se isporučuju potpuno spremne za ugradnju, uključujući sve neophodne radove na mašinskoj obradi.

Primenom naših materijala i tehničkih rešenja imaćete veoma velike uštede u proizvodnji i održavanju vaše opreme i mašina.

Vaš put do uspeha – sa VAUTID-om

VAUTID je širom sveta priznat kao lider u visokokvalitetnoj zaštiti metala od habanja. Naši proizvodi produžavaju vek trajanja materijala i mašina. Naši kupci pridaju veliku vrednost našim proizvodima i savetima naših inženjera. Sa našim pažljivo osmišljenim sistemskim rešenjima i našim posvećenim timom stručnjaka, mi stalno postavljamo nove standarde u korist naših klijenata. Mi smo vodeći inovator više od 70 godina i ostajemo na putu ka uspehu, kako sada tako i u budućnosti. Dođite i pridružite nam se na našem putovanju.

VAUTID zaštita od habanja: svuda gde je potrebna

Kao globalna korporacija, VAUTID grupa ima svoje prodajne kompanije – i sopstvene istraživačke laboratorije i proizvodne pogone – na svim kontinentima. U organizaciji je, širom sveta, oko 450 zaposlenih iz više od 20 zemalja, a sve sa jednim ciljem na umu – pronalaženjem savršenog VAUTID rešenja za abraziju za naše kupce.

0
    Korpa
    Korpa je praznaNazad na proizvode