Binvex d.o.o.

KONVEKTORSKA GREJALICA SIRIO 5 RADIALIGHT – 500W

16.020,00 RSD

Detaljne informacije

Digitalne električne konvektorske grejalice – SIRIO

Nova generacija Radialight digitalnih električnih konvektorskih grejalica SIRIO nudi nov način grejanja vašeg doma. Sa svojim modernim dizajnom, SIRIO je idealan konvektor sa niskom potrošnjom za brzo i personalizovano grejanje vaših soba. Istovremeno pruža jedinstveno i visokokvalitetno uređenje kuće.
Toplina se brzo i homogeno širi prirodnom konvekcijom bez upotrebe ventilatora ili motora, što znači da nema dizanja prašine i neprijatnog strujanja suvog vazduha.
Zahvaljujući integrisanom digitalnom termostatu SIRIO će održavati temperaturu konstantnom uz minimalnu potrošnju energije.
Sedmično programiranje, senzor za otkrivanje otvorenih prozora i LED displej: sve je dizajnirano za postizanje brzog povećanja temperature i maksimalne uštede energije.

SIRIO zagreva vaš dom pomoću „prirodne konvekcije“. Hladni vazduh prolazi kroz donju rešetku, zagreva se na aluminijumskom grejaču i izlazi iz gornje rešetke. Na ovaj način, ova nova generacija konvektorskih grejača je u mogućnosti da potpuno bezbedno i tiho zagreje vaš dom bez ventilatora i pokretnih mehaničkih delova.
Digitalni termostat omogućava precizno podešavanje željenog nivoa temperature, izbegavajući nagle promene toplote i automatski modulišući potrošnju energije kada temperatura u prostoriji dostigne podešeni nivo komfora.

LED displej omogućava praktičnu i intuitivnu upotrebu i podešavanje pomoću samo nekoliko tastera. Digitalni termostat dozvoljava podešavanje temperature sa tačnošću od 0,5°C. Možete izabrati jedan od 5 režima rada. Comfort, Comfort -1°C, Comfort -2°C, Eco -3,5°C i Antifrost režim. Zahvaljujući dnevnom i nedelnjom programiranju temperature i senzoru otvorenog prozora, SIRIO omogućava da podesite njegov rad po vašoj dnevnoj rutini, smanjujući potrošnju još više.

SIRIO konvektori su lagani i jednostavni za postavljanje na zid, zahvaljujući kompletu koji dolazi sa svakim uređajem. Za manje od 15 minuta imaćete koristi od toplog zagrljaja koji vam nudi SIRIO.

Takođe, SIRIO možete koristiti i kao portabilnu konvektorsku grejalicu, sa dodatnim nogicama sa točkićima koju možete kupiti po ceni od samo 1.980,00 RSD. Sa ovim dodatkom, jedan uređaj možete lako prebacivati iz jedne prostorije u drugu po potrebi.

nogice sa točkićima za konvektorske grejalice
Da izaberete pravi model i zamislite svoj dom sa najmodernijim konvektorskim grejalicama pređite na stranu klikom na sliku ispod:

KREIRAJTE UREĐENJE VAŠEG DOMA SAMI

U ponudi pored konvektorske grejalice Sirio 5 snage 500W imamo i konvektore snage 1000W, 1500W i 2000W. Kompletnu ponudu pogledajte na sledećem linku:

Konvektorske grejalice

Tehničke specifikacije:

Dimenzije (ŠxVxD): 45 x 42 x 10,2 cm (11cm dubina montiranog uređaja)
Snaga: 500W
Boja: bela
Garancija: 2 godine
Digitalni sistem upravljanja
Tanak i elegantan dizajn – debljine samo 10,2 cm i brza i ujednačena toplota
LCD ekran sa pozadinskim osvetljenjem
Tihi rad: nema pokretnih mehaničkih delova (bez ventilatora ili motora)
Tehnologija za uštedu energije sa optimizacijom potrošnje
Dnevni i nedeljni program
Senzor za detekciju otvorenih prozora
Funkcija zaključavanja tastera
Jednostavna i brza instalacija zahvaljujući ugrađenom kompletu za montažu
Nulti troškovi održavanja
Opcioni točkovi koji SIRIO čine prenosivim
IP24 zaštita od vode, idealna za ugradnju i u vlažnim prostorijama

Proizvođač:

4 RADIALIGHT logo

Preuzmite PDF:

Katalog – konvektorska grejalica Sirio

0
    Korpa
    Korpa je praznaNazad na proizvode