Binvex d.o.o.

KONVEKTORSKE GREJALICE TCH 21E – TROTEC

5.790,00 RSD

Detaljne informacije

KONVEKTORSKE GREJALICE OD 2000 W SA TERMOSTATSKOM KONTROLOM KOJA ŠTEDI ENERGIJU I RUKOVANJEM JEDNOSTAVNIM ZA KORISNIKA – TCH 21E

Konvektorske grejalice TCH 21 E greju stambene i radne prostore koji se koriste samo privremeno ili koji nisu povezani sa sistemom centralnog grejanja brzim zagrevanjem i dizajnom prilagođenim životnom prostoru. Vizuelno privlačan konvektor sa svojim modernim dizajnom, jasnim oblicima i lakoćom upotrebe izdvaja se od monotonije uobičajenih konvektora.

povoljne konvektorske grejalice

Samo ga uključite, podesite na željenu temperaturu i uživajte u skoro trenutnoj toploti koja ispunjava prostoriju. Pogodno: inteligentna funkcija automatskog grejanja potpuno automatski reguliše temperaturu prostorije i smanjuje potrošnju energije konvektora na minimum.

Integrisana kontrola troškova konvektorske grejalice: kontrola termostata za uštedu energije

Trostepeni grejni element sa izbornom snagom grejanja od 800, 1.200 i 2.000 W omogućava jednostavno zagrevanje prostorija veličine do 24 m² ili 60 m³.

Integrisana kontrola termostata sa kojom se sobna temperatura potpuno automatski reguliše na individualnu vrednost za dobar osećaj je garant niskih troškova potrošnje. Prvo se željeni nivo temperature pogodno podešava preko rotacionog termostata koji je montiran sa strane. Zatim inteligentni temperaturni senzori kontinuirano prate sobnu temperaturu i shodno tome regulišu izlaz toplote do željene vrednosti temperature. Kada se postigne željena temperatura, električni grejni element se isključuje sve dok nije potreban drugi ciklus grejanja prostorije. Ovo štedi troškove električne energije i čini upotrebu uređaja za grejanje prijatno ekonomičnom.

Prijatno tople sobne temperature – lako i bez ikakvih komplikacija

Kao i svi konvektori serije TCH-E, TCH 21 E takođe radi sa efektom ravnomerne konvekcijske toplote. Sobni vazduh se zagreva u uređaju pomoću električnih grejača i tako se podiže kao topli vazduh, stvarajući prirodno usisavanje koje dovodi do strujanja vazduha iz hladne prostorije u uređaj. To dovodi do trajne cirkulacije toplog vazduha do svih uglova cele prostorije. Toplota se ravnomerno raspoređuje i optimalno se sprečava prekomerno ili nedovoljno zagrevanje pojedinih površina. Čim se dostigne unapred podešeni nivo toplote, uređaj se isključuje i ponovo uključuje kada je potreban još jedan ciklus grejanja prostorije da bi se ponovo dostigla ciljna vrednost. Ovo rezultira toplotom koja ispunjava prostoriju i koja je – zahvaljujući električnom grejnom elementu – 100% čista, bez kondenzacije i mirisa.

grejanje konvektorske grejalice

Gde god je potrebna čista toplota – konvektor TCH 21 E obezbeđuje brzo stvaranje toplote u pojedinačnim prostorima, na primer kada je glavno grejanje nestalo, ili kao dodatni izvor toplote.

Ako se konvektor koristi u spavaćoj sobi, TCH 21 E bez ventilatora i buke je najbolji izbor. Ako se prostorija zagreva u veoma kratkom vremenu, preporučuje se upotreba TCH 23 E sa identičnim kapacitetom grejanja i dodatnim turbo duvaljkom, kako bi se toplota što brže širila po prostoriji.

Štedi prostor i ostavlja prostor da se osećate dobro: iako kompaktni TCH 21 E konvektori mogu da obezbede toplotu u celoj prostoriji, oni se ističu time što zahtevaju samo malo prostora.

Podesiva tri nivoa grejanja: 800, 1.200 i 2.000 vati. Beskonačno podesiv termostat – zahvaljujući automatskom režimu koji kontroliše termostat, uređaj se automatski uključuje i isključuje radi održavanja temperature.

Držite sve pri ruci: Elegantne udubljene ručke čine pozicioniranje ili skladištenje uređaja prostom dečjom igrom. Ove ručke i mala težina konvektora olakšavaju nošenje uređaja iz sobe u sobu ili stavljanje u ormar za kratko vreme.

nogice konvektorske grejalice

Velike stope za sigurno podnožje, uključene u paket isporuke i spremne za ugradnju.

Preostalu ponudu konvektorskih grejalica možete pogledati na sledećem linku: KONVEKTORSKE GREJALICE

Tehničke specifikacije:

Snaga grejanja
nivo 1: 800 W
nivo 2: 1200 W
nivo 3: 2000 W
Mrežni priključak 220–240 V / 50 Hz
Max. potrošnja 2 kW
Nazivna potrošnja struje 8 A
Tip utičnice Schuko CEE 7/7
Dužina kabla: 1,7m
Nivo buke (na razdaljini od 1 m) 50 dB(A)
Dimenzije (dubina x širina x visina) 172 x 530 x 378 mm
Minimalna udaljenost od zidova i drugih objekata
gore (A): 50 cm
pozadi (B): 50 cm
sa strane (C): 50 cm
spreda (D): 50 cm

Težina 3 kg

Proizvođač:

Trotec

0
    Korpa
    Korpa je praznaNazad na proizvode