Binvex d.o.o.

KONVEKTORSKE GREJALICE TCH 2050E – TROTEC

14.240,00 RSD

Detaljne informacije

3D SVEOBUHVATNA TOPLINA SA MOĆNIM GREJNIM ELEMENTIMA OD LISKUNA I DALJINSKIM UPRAVLJAČEM – TCH 2050 E

Bez obzira da li ga koristite kao efikasno dodatno grejanje ili za retko korišćene, negrejane prostorije – konvektorske grejalice TCH 2050 E obezbeđuju ugodnu toplotu u jesen, zimu, kao i u hladnim danima u proleće. Sa kapacitetom grejanja od 2.000 vati, TCH 2050 E obezbeđuje ugodne temperature u prostorijama do 24 m² ili 60 m³ – savršeno, na primer, u dnevnoj sobi, spavaćoj sobi, dečijoj sobi, kući za odmor, hobi soba, prostorija za zabave, u kancelariji, ili vašim prodajnim prostorijama.

Savršena kombinacija konvekcijske toplote i infracrvenog zračenja konvektorske grejalice

Za razliku od mnogih drugih uređaja za grejanje ili infracrvenih grejača, toplota u slučaju termotalasnog grejača TCH 2050 E se ne emituje u prostoriju samo iz jednog smera. Kombinacija konvektivnog grejanja i liskuna infracrvenih grejnih elemenata umesto toga pruža toplinu koja se može osetiti sa svih strana. Osim toga, grejni elementi se posebno brzo zagrevaju, pa vam omogućavaju da već za nekoliko sekundi uživate u toplini. Da biste maksimalno iskoristili prednosti TCH 2050 E, postavite ga u centar prostorije, tako da možete osetiti stabilnu i brzu 3D distribuciju toplote.

Kontrolisan termostatom za visok nivo udobnosti i nisku potrošnju energije

Pomoću daljinskog upravljača i intuitivnog membranskog kontrolnog panela, možete brzo i lako odabrati 2 nivoa grejanja (1.200 W i 2.000 W). Trenutna sobna temperatura vam se uvek prikazuje na LCD ekranu. TCH 2050 E je opremljen inteligentnom termičkom kontrolom preko termostata tako da možete optimalno prilagoditi njegov kapacitet grejanja vašoj sobnoj temperaturi.

Samo unesite željenu ciljnu sobnu temperaturu u opsegu od 15 °C do 35 °C. Grejač sa termalnim talasima sada zagreva prostoriju dok se ne dostigne unapred izabrana temperatura, a zatim se automatski isključuje. Kada je potrebno ponovno zagrevanje, grejač se automatski ponovo uključuje, održavajući sobnu temperaturu na konstantnom nivou. Ova procedura je posebno efikasna i štedljiva, jer grejni uređaj zagreva samo onoliko koliko je potrebno da obezbedi ugodnu toplotu.

Funkcionalni princip konvektorske grejalice TCH 2050 E

Sa svojim 3D sistemom grejanja, TCH 2050 E pametno kombinuje prednosti konvektora i prednosti infracrvenog grejača i na taj način obezbeđuje stvarnu sveobuhvatnu toplotu za manje od jednog minuta.

Efikasna tehnologija zagrevanja liskuna sa pločama od liskuna

Troslojne grejne ploče od prirodnog liskuna generišu prijatnu infracrvenu toplotu za kratko vreme, koja se, za razliku od konvencionalnih grejnih grejača, ne emituje samo iz jednog smera, već istovremeno i napred i nazad. Još jedna prednost grejnih elemenata od liskuna vrhunskog kvaliteta je njihova puna površina i konzistentan učinak zračenja. Intenzivna zračna toplota se generiše po celoj površini, bez gubitka performansi i bez potrošnje kiseonika.

Toplota koja ispunjava prostoriju po prirodnom principu sunca

Funkcionalnost infracrvenog zračenja prati prirodni princip sunca. Ne zagreva samo vazduh, već i površine predmeta u koje udari. Predmeti skladište toplotu i ponovo je polako emituju u prostoriju, tako da ona nastavlja svoj efekat kada je toplotno talasni grejač ponovo isključen. Na koži, infracrveno zračenje stvara prijatan osećaj prirodne sunčeve svetlosti.

Bonus: Prijatna toplina ima trenutni efekat u celoj prostoriji bez ikakvog perioda pokretanja i ne mora prvo cirkulisati kroz prostoriju.

Rastuća konvekcijska toplota za povećanu toplotnu snagu

Pored toga, vrući grejni elementi liskuna emituju topli vazduh koji se takođe diže nagore. Ovo proizvodi meku vazdušnu struju koja dalje distribuira toplotu u celoj prostoriji. Ovaj princip se naziva konvekcija.

Bonus tačka: Infracrveno zračenje i konvekcijska toplota zajedno čine trodimenzionalni svestrani sistem grejanja. Toplotom koja se emituje nagore, napred i nazad, cela prostorija se stalno zagreva. Za brzo širenje prijatne topline u celoj prostoriji – u najudaljeniji ugao


Ploče od liskuna vrhunskog kvaliteta emituju prijatnu infracrvenu toplotu po celoj površini. Ova konzistentna zračna toplota zagreva telo, zidove i predmete u prostoriji bez smanjenja nivoa vlažnosti vazduha u prostoriji.

Dobro je znati: automatski prekidač za isključivanje i integrisana zaštita od pregrevanja obezbeđuju maksimalnu pouzdanost u radu.

LCD ekran prikazuje trenutnu temperaturu prostorije. Na jasno raspoređenoj kontrolnoj tabli ili pomoću daljinskog upravljača možete podesiti željenu ciljnu vrednost temperature. Pomoću funkcije tajmera možete unapred planirati automatsko uključivanje i isključivanje.

Sa svojim glatkim transportnim točkićima, zaobljenim ručkama i praktičnim namotačem kablova, mobilne konvektorske grejalice se mogu brzo i lako prebacivati iz jedne prostorije u drugu.

Preostalu ponudu konvektorskih grejalica možete pogledati na sledećem linku: KONVEKTORSKE GREJALICE

Tehničke specifikacije:

Snaga grejanja: 1000-2000W
Mrežni priključak 230 V / 50-60 Hz
Max. potrošnja 2 kW
Dužina kabla: 1,2 m
Tip utičnice Schuko CEE 7/7
Dimenzije (dubina x širina x visina) 260 x 640 x 660 mm
Minimalna udaljenost od zidova i drugih objekata
gore (A): 100 cm
pozadi (B): 100 cm
sa strane (C): 100 cm
spreda (D): 100 cm
Težina 5 kg

Proizvođač:

0
    Korpa
    Korpa je praznaNazad na proizvode