Binvex d.o.o.

KONVEKTORSKE GREJALICE TCH 2010E – TROTEC

13.700,00 RSD

Detaljne informacije

STAKLENI KONVEKTOR TCH 2010 E

Do 2.000 W grejne snage za čistu toplotu bez kondenzata i mirisa. Toplota koja se oseća, toplota koja se gleda. Ako želite da vam grejno telo bude vizuelna poslastica u stanu, preporučujemo vam ovaj elegantan vidni detalj – konvektorsku grejalicu TCH 2010 E.

Idealno – i estetski atraktivno – rešenje za zagrevanje kada u vašim prostorijama želite tihu, brzu i čistu toplotu bez komplikacija. Prednja površina stilskog dizajnerskog rešenja se sastoji od sigurnosnog stakla – otpornog na ogrebotine i posebno lakog za čišćenje.

Kvalitetnim staklenim konvektorom se jednostavno upravlja preko njegovog integrisanog Touch Panela ispod velikog LCD displeja sa pozadinskim osvetljenjem. Zahvaljujući točkićima sa kočnicom, konvektor TCH 2010 E se može po želji fleksibilno pozicionirati u prostoriji.

Ravnomerna konvekcijska toplota
Kod konvektora iz serije TCH se vazduh greje unutar uređaja električno zagrevanim spiralama usled čega se topao vazduh penje na gore, što posledično izaziva prirodnu promaju koja uvlači hladan vazduh u uređaj. Na ovaj način dobija se stalna cirkulacija toplog vazduha u celoj prostoriji, koja struji u svaki ugao. Toplota se svuda ravnomerno širi, čime se sprečava pregrevanje ili pothlađivanje pojedinih područja. Čim podešeni nivo toplote bude dostignut, uređaj redukuje snagu i održava željenu temperaturu

Sveobuhvatna oprema za sladokusce koji vode računa o udobnosti
Za rad TCH 2010 E potrebna je samo jedna utičnica. Zatim je potrebno samo da na Touch Panelu odaberete željenu ciljnu temperaturu između 15 i 35 °C, koja se zahvaljujući termostatskom upravljanju nakon dostizanja energetski efikasno održava. Aktuelna temperatura se automatski kontroliše. Čim podešeni nivo toplote bude dostignut, uređaj energetski efikasno redukuje snagu i održava ovu temperaturu. Ovim modusom štednje se energija troši uvek onoliko koliko je to stvarno potrebno.

Osim dvostepenog upravljanja snage, kojim se prema individualnim preferencijama i sezonskim potrebama za toplotom podešava snaga grejanja, konvektor poseduje pouzdanu zaštitu od pregrevanja kao i funkciju tajmera.

Funkcija zaštite od smrzavanja u vreme odmora ili drugog odsustvovanja sprečava potpuno rashlađivanje prostorije. Svim funkcijama i podešavanjima se osim preko Touch Displeja može komforno upravljati preko priloženog daljinskog upravljača.

Upravo kao i svi uređaji iz TCH serije, i TCH 2010 E radi sa efektom ravnomerne konvekcijske toplote a takođe i on ima svoju primenu: kao brza zamena kod otkaza glavnog grejanja, kao pouzdano prelazno grejanje pre početka grejne sezone ili za zagrevanje prostorija koje nisu priključene na centralno grejanje.

Jednostavno rukovanje: Preko Touch panela koji je integrisan u sigurnosnom staklu, možete da podesite vrednost ciljane temperature između 15 i 35 °C za termostatski upravljani automatski režim rada.

Na atraktivnom LCD displeju sa pozadinskim osvetljenjem se jasno očitava funkcija tajmera i prikaz aktuelne temperature prostorije.

Svim funkcijama i podešavanjima se osim preko Touch Displeja može komforno upravljati pomoću priloženog daljinskog upravljača.

Tehničke specifikacije:

Snaga grejanja
nivo 1: 1000 W
nivo 2: 2000 W
Mrežni priključak 220–240 V / 50-60 Hz
Max. potrošnja 2,0 kW
Dužina kabla: 1,5m
Nazivna potrošnja struje 10 A
Tip utičnice Schuko CEE 7/7
Dimenzije (dubina x širina x visina) 260 x 840 x 490 mm
Težina 8 kg

Proizvođač:

0
    Korpa
    Korpa je praznaNazad na proizvode