Binvex d.o.o.

Xiaomi Prečišćivač vazduha 4 Pro

29.500,00 RSD

Detaljne informacije

Ključne karakteristike:

  • Stopa isporuke čistog vazduha – 500m³/h
  • OLED ekran
  • Senzor sa dvostrukim efektom PM2.5/PM10
  • Negativna jonizacija vazduha

Uz Xiaomi Prečišćivač vazduha 4 Pro do svežeg i čistog vazduha

15 minuta prečišćavanja za dnevnu sobu od oko 40m², velika efektivna površina pokrivanja do 60m², za velike dnevne sobe, spavaće sobe, kancelarije. Isporuka 8330l prečišćenog vazduha u minuti. Xiaomi Prečišćivač vazduha 4 Pro je efikasan protiv neprijatnih mirisa sa 650.000 mg visokokvalitetnog aktivnog uglja. Senzor sa dvostrukim efektom PM2.5/PM10 efikasno prečišćavanje velikih čestica, npr. polena. Uz Xiaomi Prečišćivač vazduha 4 Pro i negativnom jonizacijom vazduha do kvalitetnog vazduha poput svežeg šumskog.

Prečišćavanje cele sobe
Pripremite prostoriju za spavanje uz svež vazduh, Xiaomi Pametni prečišćivač vazduha 4 Pro ima CADR do 500 m³/h* i isporukom 8330L* čistog vazduha u minuti. Prečišćeni vazduh može da dopre do svakog ugla doma za potpuno uživanje u čistom vazduhu.

Čist vazduh koji je vidljiv
Sa sveobuhvatnim nadzorom i prikazom u realnom vremenu. Ciljano prečišćavanje koje ostavlja zagađivače nemoćnim. Praćenje promena kvaliteta vazduha za ciljanije, efikasnije prečišćavanje. U automatskom režimu prečišćivač prati kvalitet vazduha u realnom vremenu i automatski prilagođava brzinu prečišćavanja.

Intuitivan ekran, interfejs lak za kontrolu
Intuitivni podaci prikazani na OLED ekranu o kvalitetu vazduha u zatvorenom prostoru PM2,5/PM10 u realnom vremenu i svetlosnom trakom u boji. Prilagodite podešavanja prečišćavanja pomoću jednostavnih tastera za kontrolu dodira, jednim laganim dodirom za podešavanje svog Xiaomi prečišćivača vazduha 4 Pro i svoje potrebe za kvalitetnim vazduhom.

Samo jedan filter za do godinu dana upotrebe
Svakodnevna svežina sa dugotrajnim filterom, napravljen od visokoefikasnog filtera velike površine i visokokvalitetnog aktivnog uglja velike zapremine, može da traje 6 – 12 meseci. Nema potrebe za čestom zamenom filtera.

Troslojna filtracija u jednom filteru za visoko efikasno prečišćavanje sa Xiaomi Prečišćivač vazduha 4 Pro, uključujući primarni filter, Xiaomi filter visoke efikasnosti i visokokvalitetni filter sa aktivnim ugljem, koji zajedno rade na prečišćavanju vazduha za zdraviji život.

Aktivni ugalj visokog kvaliteta
Uklanjanje mirisa za trajnu svežinu. Aktivni ugalj ima visoku stopu adsorpcije, sposoban je da eliminiše mirise i održava svež vazduh.

Negativna jonizacija vazduha
Uklanjanje ustajalog vazduha za svež dom. Poboljšano prečišćavanje vazduha sa čišćenjem od prašine za osećaj kao da ste u šumi.

Pametna kontrola
Započnite prečišćavanje vazduha bilo gde i bilo kada uz aplikaciju Mi Home da biste aktivirali Xiaomi Prečišćivač vazduha 4 Pro u pokretu, tako da je vazduh svež od trenutka kada stignete. Kontrola uređaja je moguća i pomoću glasovnih komandi.

Niski šum 33,7dB
Vazduh visokog kvaliteta za neometano spavanje. Prebacite se na noćni režim da biste isključili osvetljenost ekrana za prečišćavanje bez odsjaja i šuma. Vaš prečistač će nastaviti da cirkuliše vazduh, pružajući vam savršeno okruženje za noć zdravog sna.

Gornja rešetka koja se lako čisti
Očistite prečišćivač iznutra. Da biste zaštitili bebe u kući, gornja rešetka je pričvršćena i ne može se slučajno ukloniti. Odvrnite i uklonite rešetku za lak pristup lopaticama ventilatora i vazdušnim kanalima. Očistite unutrašnjost vašeg prečistača da biste sprečili sekundarno zagađenje.

Odlično korisničko iskustvo uz Xiaomi Prečišćivač vazduha 4 Pro, sve je u detaljima.

Razlika između Xiaomi visokoefikasnog filtera i konvencionalnog HEPA filtera

Kombinuje dve tehnologije filtera: elektrostatičko punjenje i mehaničku filtraciju, Xiaomi visokoefikasni filter može ukloniti 99,97% čestica iz vazduhu do minimalne veličine od 0,1 mikrometara i ukloniti prašinu, PM2.5, polen, perut kućnih ljubimaca, dim, čak i najmanju mikroplastiku. Za fine čestice veličine do 0,3 mikrona, Xiaomi visokoefikasna brzina filtracije 99,97%, a za čestice veličine samo 0,1 mikron, brzina filtracije može dostići 99,99%.

Vodič za kupovinu prečišćivača vazduha

* Preporučuje se za prostor do 60m2.

* Svi podaci su rezultat testirnaja kineskog instituta za ispitivanje i inspekciju za električne uređaje za domaćinstvo.

* Filter visoke efikasnosti za veću površinu od 24000 cm²: Površina filter papira korišćenog na visokoefikasnom filteru Xiaomi Prečišćivača vazduha 4 Pro bila je 24 000 cm². Podaci iz Smart Mi Lab-a i mogu se neznatno razlikovati zbog razlika između pojedinačnih proizvoda.
* Visokokvalitetni sadržaj aktivnog uglja od 650.000mg: Sadržaj aktivnog uglja u filteru koji se koristi na Xiaomi Prečišćivača vazduha 4 Pro je 650.000mg. Podaci iz Smart Mi Lab-a i mogu se neznatno razlikovati zbog razlika između pojedinačnih proizvoda.

Tehničke karakteristike

WiFi: IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz
Inteligentni moduli: 6 režima prečišćavanja za opcioni rad (automatski/omiljeni/noćni/niski/srednji/visoki); Al glasovna kontrola; Preciznije praćenje vazduha
Tip: OLED
Efikasnost prečišćavanja: Filter H13 – 99,97% filtracije 0,3 mm čestica; Negativna jonizacija vazduha; Senzor sa dvostrukim efektom PM2.5/PM10; Monitornig velikih čestica (polen);
CADR – Clean Air Delivery Rate (formaldehid): 185 m3/h
CADR – Clean Air Delivery Rate (čestice): 500 m³/h
Životni vek filtera: 6 do 12 meseci
Nivo buke: 34 – 65dB
Frekvencija: 50/60 Hz
Napon: 100-240 V
Snaga: 50 W

Opšte
Tip proizvoda: Prečišćivači
Model: BHR5056EU
Odgovarajući filteri: Mi Air Purifier 4 Pro Filter
Boja: Bela
Dimenzije: 680 × 275 × 275 mm
Aplikacija: Mi Home
Originalni naziv: Xiaomi Smart Air Purifier 4 pro EU

0
    Korpa
    Korpa je praznaNazad na proizvode