Binvex d.o.o.

TROTEC Hepa filter za prećišćivač vazduha AirgoClean 150 E

6.600,00 RSD

Detaljne informacije

„Triple Protection“-Tehnologija filtera

Kombinacija direktno tri različite tehnologije filtera pouzdano filtrira alergene i zagađujuće čestice, kao i patogene iz vazduha u zatvorenom prostoru.

DACRON®-Prefilter

DACRON® je naziv za sintetički proizvedene kontinualne filamente napravljene od poliestera, koji su idealni kao predfilteri u prečišćavanju vazduha zbog svojih posebno neutralnih svojstava protiv alergija. Predfilteri od sintetičkih vlakana napravljeni sa njim su posebno otporni na kidanje, dugotrajni i vodoodbojni. Filter od sintetičkih vlakana već pouzdano filtrira lagane do srednje mirise, grublju kućnu prašinu i životinjsku dlaku iz vazduha u prostoriji.

Ugljeni filter

Idealan za sve pušače je dodatni ugljeni filter koji se sastoji od ugljenika. Pored zagađivača, ovaj filter sa aktivnim ugljem efikasno neutrališe mirise duvana, kućnih ljubimaca, kuhinjskih mirisa, dima, kao i formaldehida i mirisa rastvarača iz okolnog vazduha. Za čist vazduh – bez neprijatnih mirisa.

HEPA filter

U HEPA filteru se eliminišu polen, alergeni, fine čestice prašine, bakterije, virusi, ostaci grinja i spore buđi do veličine od 0,3 mikrometra. Zbog visoke efikasnosti filtracije od 99,97 %, filteri ove klase filtera se koriste, na primer, u higijenski osetljivim laboratorijama i u proizvodnji hrane. Najbolji preduslovi za transformaciju sopstvena četiri zida u oazu blagostanja sa čistim, filtriranim, svežim vazduhom u zatvorenom prostoru.

Brza i laka zamena filtera

Jednako jednostavno kao i rukovanje AirgoClean® 150 E je brza zamena unapred montiranih filtera. Poklopac jedinice se može ukloniti bez alata u jednom jednostavnom koraku, tako da se predfilteri, ugljeni filteri i HEPA filteri mogu vizuelno pregledati i promeniti ako je potrebno.

0
    Korpa
    Korpa je praznaNazad na proizvode