Binvex d.o.o.

RASHLADNI UREDJAJI – PAE 81 TROTEC

38.350,00 RSD

 • 4-u-1 rashlađivač vazduha: hlađenje, osvežavanje, prečišćavanje i povećanje vlažnosti vazduha
 • Prirodno vazdušno hlađenje sa tehnologijom isparavanja i saća
 • Opcioni rad sa četiri isporučena pakovanja sa smrzavanje ili kockice leda za povećanje kapaciteta hlađenja
 • Visoke performanse isparavanja od 2,8 litara na sat
 • Rezervoar za vodu od 60 litara sa indikatorom nivoa napunjenosti
 • Moguć rad sa priključivanjem stalnog dotoka vode za kontinuirani komercijalni rad – stoga nije potrebno dopunjavanje
 • 3 različite opcije punjenja rezervoara za vodu – zgodno i lako
 • Funkcija automatskog njihanja vazdušnih klapni za ravnomernu distribuciju u prostoriji
 • Vazdušni filter (za životinjsku dlaku i prašinu)
 • Rezervoar za vodu koji se lako čisti
 • Pogodan rad preko daljinskog upravljača
 • 4 stepena brzine ventilatora
 • Funkcija tajmera od 15 sati za automatsko uključivanje i isključivanje
 • Lako se transportuje zahvaljujući praktičnoj udubljenoj ručki i točkovima
 • Skladištenje koje štedi prostor odvajanjem gornjeg dela uređaja
 • Pogodan za rad tokom cele godine! Rashlađivač vazduha leti, ovlaživač zimi

Detaljne informacije

4-u-1 rashladni uredjaji: hlade, osvežavaju, čiste i povećavaju vlažnost vazduha – visok kapacitet hlađenja za privatne i poslovne prostorije veličine do 80 m²

Pogodno opremljeni rashladni uredjaji PAE 81 sa daljinskim upravljanjem pružaju svež povetarac i brzo hlađenje tokom letnjih vrućina. Ovi rashladni uredjaji garantuju neuporedivo okrepljujući efekat hlađenja sa svojim ledenim protokom svežeg vazduha. Četvorostepeni podesivi ventilator hladi zagrejane stambene prostore, zimske bašte, stanove u potkrovlju, prodajne prostore, prodavnice, restorane, kancelarije itd. do prijatnih sobnih temperatura za kratko vreme. Štaviše, rashlađivači vazduha čiste i povećavaju vlažnost vazduha u prostoriji kako bi vas razmazili čistim i optimalno vlažnim hladnim vazduhom.
Vrhunac: za skladištenje uređaja koje štedi prostor, PAE 81 se može jednostavno spojiti, smanjujući tako svoju visinu sa 111,5 cm na kompaktnih 70,5 cm.

Prirodno efikasno hlađenje isparavanjem koje se isplati

Energetski efikasna tehnologija hlađenja preko medijuma u obliku saća rashladnog uredjaja PAE 81 je nešto što poznajete iz prirode. Kada svež povetarac dune preko vlažne kože, odmah osećate prijatan osećaj hlađenja. Ovaj efekat hlađenja je uzrokovan isparavanjem. Toplotna energija se povlači iz vazduha u prostoriji, što uzrokuje primetan pad temperature.

Svi rashladni uredjaji serije PAE koriste ovaj prirodni princip hlađenja sa punjenjem hladnom vodom ili ledenom vodom. Kada prostorni vazduh prođe kroz vlažne filtere u obliku saća, on se hladi kako se toplotna energija povlači. Zatim se vazduh vlaži hladnom ili ledeno hladnom vodom da bi se nakon toga oslobodio dosadne prašine i životinjske dlake u vazdušnom filteru i konačno emitovao u prostoriju kao ledena struja svežeg vazduha. U ovom procesu se ne koriste hemikalije, rashladni kompresori koji troše energiju i creva za izduvni vazduh koji uznemiravaju.

Što je leto toplije, efekat hlađenja je intenzivniji

Za razliku od klima uređaja sa kompresorima za hlađenje, koji pre ili kasnije dostignu svoje granice performansi na rekordnim temperaturama, kapacitet hlađenja PAE 81 čak se povećava kako temperatura raste. Što je prostorija toplija, voda brže isparava unutar filtera sa saćem i više toplote isparavanja se povlači iz vazduha. Tako da se uvek možete osloniti na kapacitet hlađenja rashlađivača vazduha da biste držali korak sa spoljnim temperaturama.

Tri puta poboljšana klima za dobar osećaj: hladi, osvežava i povećava vlažnost vazduha

Kombinovano poboljšanje vazduha kroz hlađenje, prečišćavanje vazduha i povećanje vlažnosti garantuje optimalno izbalansiranu klimu u zatvorenom prostoru. Pored toga, rashladni uredjaji PAE 81 jačaju imunološku odbranu tela. Infektivni virusi kao što su virusi gripa i SARS-CoV-2 ponekad ostaju suspendovani u prostoriji nekoliko sati na suvom vazduhu tokom grejanja. Povrh svega, nazalne sluzokože, koje su zapravo namenjene odbijanju patogena, se isušuju. U optimalno vlažnom vazduhu (40 do 60 odsto) virusi brže padaju na pod, a poboljšava se i učinak čišćenja nosne sluzokože.

Kao mobilni ovlaživač, PAE 81 impresionira tokom cele godine svojim moćnim performansama ovlaživanja od 2,8 l/h kako bi konstantno održavao nivo vlažnosti u zdravom opsegu. Ako je potrebno, rashlađivač vazduha se može koristiti i kao ventilator tokom cele godine bez funkcije hlađenja i ovlaživanja vazduha. Da bi se osvežavajući protok vazduha rasporedio na ciljani način ili na veliku površinu u celoj prostoriji u zavisnosti od primene, jedinica za hlađenje ima režim zakretanja od 120° na unutrašnjim vertikalnim izlaznim lamelama kako bi se obezbedila veća razmera distribucije hladnog vazduha. Spoljna horizontalna peraja se mogu ručno podesiti prema vašim potrebama.

Integrisani stalni priključak vode za kontinuiranu komercijalnu upotrebu

Bilo za hlađenje ili za ovlaživanje vazduha – integrisani stalni priključak za vodu PAE 81 je posebno praktičan za kontinuiranu komercijalnu upotrebu. Profesionalni rashladni uredjaji se mogu priključiti na dovod vode pomoću standardnog creva. Ovo im omogućava da rade neprekidno bez potrebe za dopunom rezervoara. Snabdevanje vodom preko creva se reguliše potpuno automatski pomoću prekidača sa plovkom koji je uključen u obim isporuke. Prekidač sa plovkom i crevo su jednostavni za sastavljanje, nisu potrebni instalater ili alat.

Za dodatnu udobnost: 15-časovni tajmer za automatsko uključivanje i isključivanje

Programibilni tajmer, koji se koristi za potpuno automatsko uključivanje ili isključivanje uređaja nakon individualno podešenog vremena, koristan je čak na dva načina. To vam štedi nepotrebne troškove električne energije i nikada nećete morati da brinete o tome da li ste zaista ponovo uključili ili isključili uređaj. Vreme rada do automatskog uključivanja ili isključivanja može se podesiti od 1 do 15 sati u koracima od 1 sata.

Ovo je posebno pogodno na radnom mestu da se kancelarija ohladi na prijatne temperature čak i pre početka radnog dana. Tajmer je takođe koristan kada rashladni uredjaji razvijaju svoj umirujući efekat u spavaćoj sobi. Hladan morski povetarac uspava vas bez znojenja. Nakon toga, uređaj se isključuje do sledećeg jutra radi uštede energije.

Profesionalno hlađenje vazduha za industriju, trgovinu i događaje

Mobilni rashladni uredjaji PAE 81 se preporučuju za komercijalne i industrijske radne prostore kao što su:

Radionice svih vrsta
Proizvodne površine / skladišta
Restorani/kafei
Supermarketi / prodavnice
Benzinske pumpe
Fitnes studiji
Baštenski centri
Frizerski saloni
Trgovinski štandovi

Snažno vazdušno hlađenje za bilo koju vrstu događaja

U sektoru organizacije događaja, savršeno hlađenje vazduha je neophodno. Kada zagušljiv vazduh deprimira raspoloženje usred leta, rashladni uređaji serije PAE pružaju svež povetarac i atmosferu zabave u

Izložbenim halama
Prostorijama za događaje
Dvoranama
Restoranima
Barovima

Mobilni PAE rashlađivači vazduha imaju čak dva poena – sa svojom prijatno malom potrošnjom energije i jednostavnim rukovanjem. Brzo osveženje i prirodno hlađenje – optimalno za npr. za venčanja, kompanijske zabave, sajmove, događaje, kongrese, gala večeri, prezentacije proizvoda, festivale, sportske događaje, šatore za snabdevanje i medicinske šatore.

Prednosti za profesionalnu upotrebu

Zahvaljujući niskoj potrošnji energije i kompaktnom dizajnu, mobilni PAE rashlađivač vazduha je vredna alternativa konvencionalnim klima uređajima. Rashlađivači vazduha na principu evaporacije su ubedljivi svojim praktičnim prednostima:

Niski troškovi nabavke i rada
Bez napora za instalaciju
Visok stepen mobilnosti i svestranosti
Gotovo da nije potrebno održavanje
Nekomplikovano skladištenje koje štedi prostor

Prirodni princip hlađenja

Za razliku od klima uređaja, ovi rashlađivači ne koriste nikakve hemijske rashladne agense. Efekat hlađenja se stvara na prirodan način. Štaviše, nije potrebno ni crevo za izduvni vazduh niti bilo kakve složene instalacije.

Mobilni rashladni uređaji rade na principu prirodnog hlađenja isparavanjem. Kao što verovatno znate iz sopstvenog iskustva, duvanje na vlažnu kožu stvara trenutni osećaj osveženja jer proces isparavanja povlači toplotu. Rashlađivači vazduha funkcionišu na isti način: unutar uređaja se nalazi filter prostirka natopljena vodom. Topli vazduh se usmerava sa zadnje strane uređaja kroz mokru filter prostirku i u prolazu se hladi usled efekta isparavanja. Sada hladniji vazduh se zatim vraća nazad u prostoriju pomoću ventilatora.

Savet za osveženje: Što je voda hladnija, to je veći kapacitet hlađenja. Postavljanje četiri paketa leda uključenih u obim isporuke u rezervoar za vodu dodatno će povećati kapacitet hlađenja. Ovo dodatno pojačanje svežine može se postići i kockama leda.

Jasno vidljiv indikator nivoa punjenja vam na prvi pogled pokazuje da li veliki rezervoar od 60 litara koji se brzo i lako čisti još uvek sadrži dovoljno vode. Kada je rezervoar za vodu prazan, pumpa za vodu se automatski isključuje dok ventilator nastavlja da radi radi osvežavanja vazduha. Sa LED osvetljenjem i zvučnim signalom koji se emituje, uređaj signalizira da rezervoar za vodu treba dopuniti. Postoje 3 različite opcije za jednostavno i praktično punjenje rezervoara.

rashladni uredjaji trotec pae 81 karakteristike

Beli PAE 81 nudi impresivne performanse isparavanja od 2,8 litara na sat, rezervoar za vodu od 60 litara za više od 21 sat hlađenja, protok vazduha do 1.000 m³/h, 4 stepena ventilatora, 4 paketa leda i daljinski upravljač.

Za skladištenje koje štedi prostor: gornji deo uređaja se jednostavno može odvojiti samo jednim pokretom obe ruke i umetnuti u rezervoar za vodu naopako. Ova zgodna funkcija skladištenja smanjuje visinu uređaja na samo 70,5 cm, što ga čini da stane u ormar.

Inovativna tehnologija saća: Zbog svoje otvorene strukture, potpuno vlažni filter sa saćem ima posebno povoljna svojstva isparavanja za prirodno hlađenje vazduha koji prolazi kroz njega.

4-u-1: hlađenje vazduha, ventilacija, ovlaživanje vazduha i prečišćavanje vazduha. Usisani vazduh se čisti pomoću integrisanog filtera za vazduh, a zatim se vlaži i hladi pomoću filtera za isparavanje.

Rashlađivač vazduha PAE 81 nudi praktične karakteristike opreme: hlađenje vazduha, vlaženje vazduha, ventilaciju, 4 stepena ventilatora, funkciju zamaha i 15-časovni tajmer. Podešavanja se mogu izvršiti ili na jasno raspoređenoj kontrolnoj tabli na dodir ili takođe udobno pomoću daljinskog upravljača.

Savet za osveženje: Što je voda hladnija, to je veći kapacitet hlađenja. Postavljanje četiri paketa leda uključenih u obim isporuke u rezervoar za vodu dodatno će povećati kapacitet hlađenja. Ovo dodatno pojačanje svežine može se postići i kockama leda.

Zahvaljujući točkovima koji se lako kreću i praktičnim udubljenim ručkama, moćni rashladni uredjaji PAE 81 mogu se lako transportovati do mesta gde je potrebno brzo hlađenje.

TEHNIČKI PODACI

Brzina protoka vazduha: 10,4 m/s
Protok vazduha: 1.000 m3/h
Performanse isparavanja: 2,8 l/h
Zapremina rezervoara: 60l
Mrežni priključak: 220 – 240 V, 50 Hz
Snaga: 125W
Priključni utikač: CEE 7/16
Dužina kabla [m]: 2
Nivo buke na 1m: 59 dB(A)

Dimenzije
Dužina (bez pakovanja) [mm] – 395
Širina (bez pakovanja) [mm] – 405
Visina (bez pakovanja) [mm] – 1.115
Težina (bez ambalaže) [kg] – 18

Više o tehničkim podacima i karakteristikama pronađite i na sajtu proizvođača: https://uk.trotec.com/products-services/machinery-homecomfort/air-conditioning/air-coolers-of-the-paeseries/pae-80-pae-81/

Preostalu ponudu rashlađivača vazduha pogledajte na: https://binvex.com/c/rashladivaci-vazduha/

0
  Korpa
  Korpa je praznaNazad na proizvode