Binvex d.o.o.

RASHLAĐIVAČ VAZDUHA – AER PRO N RADIALIGHT

58.200,00 RSD

Tehničke specifikacije:

Dimenzije (ŠxVxD): 60 x 168 x 43 cm
Snaga: 250W
Rezervoar: 40l
Nivo buke: 58 dBA
Boja: Bela
Težina: 35 kg
Maksimalna brzina: 4 m/s
Maksimalni protok vazduha: 3.500 m3/h
Površina za rashlađivanje: 30m2
Garancija: 2 godine

Detaljne informacije

Rashladite svoje poslovne prostore i stvorite zdravo okruženje kada najtopliji letnji dani čine vaše radno mesto nepodnošljivim. Rashlađivač vazduha se koriste u slučajevima kada klimatizacija nije upotrebljiva ili je poželjno prirodno i sigurnije rešenje bez rizika od respiratornih bolesti, uz veoma nisku potrošnju energije pravi izbor su rashlađivači vazduha italijanskog brenda Radialight.

AER PRO-N je moćan i veoma tih mobilni rashlađivač vazduha pogodan za javne, komercijalne, kancelarijske i spoljašnje prostorije. Zahvaljujući prolasku vazduha kroz filter za isparavanje, natopljenog vodom, uključujući protok vazduha pun sveže vlage, prijatan u dodiru sa kožom i na temperaturi nekoliko stepeni nižoj od temperature okoline (promenljivo u zavisnosti od visine vlažnosti).

Rezervoari za vodu su veliki i mogu da se napajaju automatski, spajanjem na slavinu bez brige o čestom dodavanju vode. Oni će vam garantovati autonomiju do 7,5 sati neprekidnog rada proizvoda. Dvostruki sistem za filtriranje vazduha, koji prolazi kroz filter protiv prašine i filter za isparavanje. Sprečava vraćanje većih čestica prašine u cirkulaciju.

Rashladni uređaj koji se lako prenosi između različitih okruženja zahvaljujući integrisanoj fleksibilnosti. Daljinski upravljač koji se dobija uz uređaj će vam omogućiti da podesite snagu, ventilaciju i buku kako želite. Radialight rashlađivači vazduha se mogu koristiti u zatvorenom prostoru, ali i na otvorenom, obezbeđujući svežu ventilaciju čak i na verandama ili baštama kafića.

Način hlađenja za rashlađivače vazduha / aircooler-e

Tehnologija centrifugalne ventilacije AER PRO-N nudi vam rashlađivač vazduha za komercijalnu upotrebu i za spoljašnju upotrebu. Moćan, ali, pre svega, jedan od najtiših u svojoj kategoriji. Kada vrućine postanu intenzivnije, u kancelarijama ili veče koje provodite sa prijateljima, sedeći u restoranu ili na otvorenoj verandi, AER PRO-N će biti vaš idealan saputnik.

Kombinacija ventilator/rashlađivač vazduha, sa 3 nivoa snage, filterom za prečišćavanje i ovlaživačem. 3 režima rada ventilatora, sa mogućnošću aktiviranja oscilovanja, što omogućava podešavanje uređaja tako da odgovara klimi, dimenzijama prostora i tačnog mesta sedenja gostiju.
Osećaj prijatne hladnoće, čak i u najtoplijim letnjim danima.

Upravljanje uređajem

AER PRO-N se može upravljati pomoću kontrolne table na prednjoj strani ili praktičnog daljinskog upravljača koji je se dobija uz uređaj. 3 nivoa snage: nizak, srednji i visok. Vazdušno hlađenje sa maksimalnom pokrivenošću od 30 m2 zahvaljujući mehanizmu za automatsku cirkulaciju protoka vazduha.

Povećanjem vlažnosti na 50% smanjuje se rizik od prenošenja virusa

Medicinski specijalisti su procenili nalaze istraživanja u vezi sa otpornošću virusa (npr. SARS-CoV, MERS-CoV ili SARS-CoV-2 (Covid-19), grip) na vlažnost vazduha. Ovi nalazi su otkrili da nivo vlažnosti ima presudan uticaj na infektivnost kapljica klica. Suv vazduh sa sadržajem relativne vlažnosti manjim od 40% omogućava da se sitne kapljice zaražene virusima gripa ili prehlade osuše. Ovo čuva patogene tako da ostaju zarazni veoma dugo. U optimalnom opsegu relativne vlažnosti između 40 i 60% aerosoli se skupljaju samo toliko da se koncentracija soli u jezgru aerosola povećava, što dovodi do ubijanja klica i mikroorganizama koji se tu nalaze. Ovo smanjuje rizik od infekcije virusima gripa i prehlade. Ovde ulogu ima rashlađivač vazduha koji povećava vlažnost, dok klasični klima uređaji znatno isušuju vazduh.

Proizvođač:

Preuzmite PDF:
Brošura – Rashlađivač vazduha Aer Pro N

0
    Korpa
    Korpa je praznaNazad na proizvode