Binvex d.o.o.

RASHLAĐIVAČ VAZDUHA – PAE 45 TROTEC

27.350,00 RSD

 • 4-u-1 rashlađivač vazduha: hlađenje vazduha, ventilacija, osvežavanje i povećanje vlažnosti vazduha
 • Dvostruki ventilator visokih performansi sa turbo spin tehnologijom i dometom od 15 m
 • 3-strani dovod toplog vazduha za optimalno rashlađivanje
 • 3 odvojena filtera za isparavanje za posebno povoljne performanse isparavanja
 • Kontrolna tabla osetljiva na dodir
 • Prirodno vazdušno hlađenje sa tehnologijom isparavanja
 • Povećavanje vlažnosti vazduha za prijatnu i zdravu klimu u prostoriji
 • Opcioni rad sa dva isporučena pakovanja sa smrzavanje ili kockice leda za povećanje kapaciteta hlađenja
 • Visoke performanse isparavanja od 1,2 litra na sat
 • Rezervoar za vodu od 10 litara sa indikatorom nivoa napunjenosti
 • Funkcija automatskog njihanja vazdušnih klapni i peraja za ravnomernu distribuciju u prostoriji
 • Vazdušni filter (za životinjsku dlaku, puh i prašinu)
 • Noćni režim sa smanjenom brzinom ventilatora
 • Rezervoar za vodu koji se lako čisti
 • Pogodan rad preko daljinskog upravljača
 • 5 faza ventilatora
 • Funkcija tajmera od 9 sati za automatsko isključivanje
 • Lako se transportuje zahvaljujući praktičnoj udubljenoj ručki i točkovima
 • Funkcija sušenja pre odlaganja i skladištenja uređaja
 • Pogodan za rad tokom cele godine! Rashlađivač vazduha leti, ovlaživač zimi

Detaljne informacije

Turbo hlađenje, okrepljujući vetar, ovlaživanje i prečišćavanje vazduha u samo jednom uređaju

Moderan rashlađivač vazduha PAE 45 sa infracrvenim daljinskim upravljačem se suprotstavlja vrućim letnjim temperaturama osvežavajućim, ledenim strujama vazduha iz dva ventilatora visokih performansi sa Turbospin tehnologijom i dometom od 15 metara. Zagrejane kancelarije, stambeni prostori ili prodavnice mogu se ohladiti na prijatne sobne temperature turbo brzinom sa ovim rashlađivačem vazduha, koji nije samo vizuelno izvanredan. PAE 45 hladi vazduh do 2 – 3 °C i na taj način obezbeđuje optimalnu temperaturnu razliku između spoljašnje i unutrašnje temperature, tako da telo nije nepotrebno pod stresom.

Pored prirodnog hlađenja isparavanjem, elegantno tanak 4-u-1 rashlađivač vazduha (hlađenje vazduha, osvežavanje vazduha, ventilacija i povećanje vlažnosti vazduha) čisti vazduh u prostoriji kako bi ponudio osveženje higijenski čistim i optimalno vlažnim hladnim vazduhom čak i pri najvišoj temperaturi tokom letnjih vrućina. Brzina protoka vazduha dvostrukog ventilatora može se podesiti u pet faza. Nevidljivi točkovi koji se lako pokreću čine da uređaj čisto bele boje izgleda kao da lebdi iznad poda.

Prirodno hlađenje koje štedi energiju – bez hemikalija ili creva

Sa svojom inovativnom tehnologijom hlađenja, rashlađivač vazduha PAE 45 pruža osvežavajuću svežinu i hlađenje na neuporedivo energetski efikasan način. Hladi vazduh u prostoriji koristeći prirodni princip isparavanja vode, koji se takođe naziva adijabatsko hlađenje. Svima je poznat ovaj efekat hlađenja, na primer od isparavanja znoja ili hladnijeg vazduha u blizini vodopada, reka i jezera. Postaje još uočljivije nego kod drugih rashlađivača vazduha zbog izuzetno jake struje vetra.

Pošto u PAE 45 nije integrisana tehnologija kompresora koji zahteva energiju, njegovi troškovi za struju su daleko niži od troškova mobilnog klima uređaja. Štaviše, za uređaj nije potrebno ni neugledno izduvno crevo, a kamoli spoljašnja jedinica na fasadi, preko koje se topao vazduh izbacuje napolje kod konvencionalnih klima uređaja. Rashladni gigant povlači toplotu iz vazduha prostorije prirodnim isparavanjem hladne ili ledene vode kojim je napunjen. Topli vazduh koji ulazi u uređaj sa tri strane se hladi pomoću filtera u obliku saća, čisti se u integrisanom vazdušnom filteru i izduvava u prostoriju kao ledeni svež povetarac preko dva ventilatora visokih performansi sa aerodinamično oblikovanim otvorima za izlaz vazduha.

Sa svojom impresivnom brzinom protoka vazduha turbo centrifuge od 1.700 m³/h i izdašnim rezervoarom za vodu od 10 litara koji se lako čisti, rashlađivač vazduha se preporučuje za upotrebu u prostorijama veličine do 136 m² ili 340 m³. Štaviše, PAE 45 ima funkciju automatskog sušenja za zaštitu 3 filtera u obliku saća od buđi kada su spremni za odlaganje – jednostavno pritisnite i držite dugme za brzinu 3 sekunde. Uređaj će tada raditi na najvišem stepenu ventilatora i automatski se isključiti nakon 20 minuta, kada se filteri potpuno osuše.

Hladno pojačanje svežine uz dodatnu zaštitu zdravlja

Zahvaljujući izvanrednoj trostrukoj kombinaciji hlađenja vazduha, ovlaživanja i ventilacije, možete imati koristi od višestruko poboljšane klime u prostoriji kada koristite PAE 45 – i dodatno se oslonite na trajnu zdravstvenu zaštitu od virusa koji se prenose vazduhom. Na razmnožavanje virusa (na primer virusa gripa, koronavirusa, itd.) snažno utiče vlažnost vazduha. Dokazano je da optimalno vlažan prostorni vazduh smanjuje rizik od infekcije u zatvorenim prostorijama i održava vlažnom nazalne sluzokože, važne za odbranu imuniteta.

Kao ovlaživač vazduha za celogodišnju upotrebu, PAE 45 impresionira performansama ovlaživanja od 1,2 l/h kako bi održao nivo vlažnosti u prostoriji u optimalnom opsegu od 40–60 %. Pored toga, PAE 45 se takođe može koristiti kao potpuni dvostruki ventilator sa dve osvežavajuće struje vazduha od 360° tokom cele godine sa deaktiviranom funkcijom hlađenja i vlaženja vazduha. Da bi se rashladni vazduh usmerio na određenu tačku ili ga distribuirao po celoj prostoriji, uređaj ima režim njihanja od 80° za ekstenzivnu distribuciju hladnog vazduha.

Turbo karakteristike i performanse

Bez obzira da li koristite PAE 45 za brzo hlađenje tokom vrelih letnjih dana ili za povećanje vlažnosti zagrejanog vazduha koji je previše suv da bi poboljšali klimu u zatvorenom prostoru zimi – rashlađivač vazduha PAE 45 demonstrira prednosti svoje tehnologije turbo centrifuge u svim režimima rada i impresionira izvanrednim karakteristikama.

Turbo spin distribucija hladnog vazduha sa optimizovanim protokom

Sigurno ste upoznati sa problemom: u sobama i stanovima sa ćoškovima i visokim plafonima, osvežavajući hladan vazduh ne dopire uvek do svih delova prostorije. Čim ustanete sa svog stola ili sofe i pređete sobu, prelazite iz zone hladne temperature u toplu. Razlog za to je nedovoljna distribucija hladnog vazduha u prostoriji.

PAE 45 hladi bez ograničenja!

Tehnologija turbo spina rashlađivača vazduha stvara ravnomernu cirkulaciju hladnog vazduha u celoj prostoriji. Topli vazduh koji ulazi u uređaj sa tri strane se hladi i zatim usmerava na aerodinamički oblikovane lopatice rotora izuzetno brzo rotirajućih impelera ventilatora visokih performansi. Zahvaljujući Turbospin tehnologiji, zakrivljene lopatice ventilatora proizvode posebno snažan vrtlog i enormno ubrzavaju struju vazduha. Sa svojim protokom vazduha od 1.700 m3/h,

PAE 45 je do 3 puta moćniji od uporedivih rashlađivača vazduha. Ekstremno komprimovane turbulentne vazdušne struje izbijaju iz uređaja kao dva stuba hladnog vazduha nalik tornadu koji se okreću oko sebe i napreduju do 15 metara u prostoriju. Kada izlazne vazdušne struje udare u zid ili plafon, one se odbijaju na sve strane. U stalnoj cirkulaciji vazduh se vraća u zadnji deo rashlađivača vazduha duž zidova i plafona. Još jednom je usisan da započne novi ciklus. Ova efikasna metoda turbo centrifuge obezbeđuje maksimalnu cirkulaciju i mešanje vazduha u prostoriji. Efekat hlađenja vazdušnih struja se oseća u celoj prostoriji!

Za poređenje: Konvencionalni rashlađivač vazduha sa uporedivim protokom vazduha izduvava hladni vazduh na udaljenosti od približno 6 metara. Sa povećanjem udaljenosti, efekat hlađenja vazdušne struje se smanjuje. Zahvaljujući turbo spin tehnologiji PAE 45 udaljenost izbacivanja vazduha je povećana do 15 metara. Snažno ubrzani hladni vazduh odbija se od zidova i distribuira se po svim uglovima prostorije.

Ultra-tihi noćni režim za miran san i umirujuću funkciju osvežavanja vazduha

Rashlađivač vazduha PAE 45 stavlja tačku na neprospavane noći uzrokovane toplotom u spavaćoj sobi. Ultra tihi noćni režim sa postepenim smanjenjem brzine ventilatora uljuljkava vas u miran san uz prijatno hladan povetarac. Nakon unapred podešenog vremena, izabrani stepen ventilatora se menja u performanse ventilacije optimizovane za potrebe spavanja sa najnižim intenzitetom.

PAE 45 se takođe preporučuje kao ovlaživač u zagrejanim spavaćim sobama. Zagrejan vazduh koji je previše suv može imati jednako negativan uticaj na san kao i temperature koje su previše hladne ili pretople. Sa funkcijom ovlaživanja PAE 45, nivo vlažnosti se konstantno održava u granicama zdravog i dobrog osećaja čak i kada je grejanje uključeno.
Poput prirodnog režima vetra, funkcija osvežavanja vazduha obezbeđuje prijatan protok vazduha uporediv sa morskim povetarcem naizmenično povećavajući i smanjujući intenzitet ventilacije.

Programibilni tajmer za automatsko isključivanje koji štedi energiju

PAE 45 vodi računa o vašim troškovima električne energije. Rashlađivač vazduha osvežava i hladi samo onoliko dugo koliko želite ili podesite. Pomoću pogodne funkcije tajmera možete programirati pojedinačno unapred podešeno vreme nakon kojeg se uređaj potpuno automatski isključuje. Vreme rada do automatskog isključivanja može se unapred izabrati od 1 do 9 sati u koracima od 1 sata. Funkcija tajmera se preporučuje kada se uređaj koristi u spavaćoj sobi, tako da će se rashlađivač vazduha potpuno automatski isključiti na način koji štedi energiju nakon što zaspete uz strujanje hladnog vazduha.

Može da radi tokom cele godine – leti rashlađivač vazduha, zimi ovlaživač

Sa PAE 45 možete da uživate u klimi u kojoj se osećate dobro tokom cele godine. Preporučujemo da koristite tanak rashlađivač vazduha u dizajnu koji štedi prostor tokom cele godine umesto da ga odložite u skladište kada se leto završi. U proleće i kasno leto njegovih 5 stepeni ventilatora mogu pružiti svež povetarac tako da možete uživati u efektu hlađenja hladnog isparavanja.

U jesen i zimu uređaj se takođe može idealno koristiti kao efikasan ovlaživač za stvaranje prijatnije klime u prostoriji. Pošto suvi zagrejani vazduh može iritirati disajne puteve, isušiti kožu i izazvati crvene oči. Štaviše, umnožavanje virusa u vazduhu prostorije je smanjeno na nivou vlažnosti od 50%. Korišćenjem ovlaživača obezbeđujete dovoljan nivo vlažnosti i na taj način možete poboljšati sopstveno blagostanje u pregrejanim prostorijama, kao i sprečiti prehlade i virusne infekcije.

4-u-1 hladnjak PAE 45 pruža umirujuće osveženje tokom leta i klimu u prostoriji koja se poboljšava četiri puta tokom cele godine!

PAE 45 uverava sa sledećim performansama: ovlaživanje 1,2 litara na sat, rezervoar za vodu od 10 litara, protok vazduha 1.700 m³ na sat i 5 stepeni brzine ventilatora. Obim isporuke takođe uključuje 2 paketa sa smrzavanje i daljinski upravljač.

rashlađivač vazduha pa3 45 karakteristike

Dokazana tehnologija saća x 3: zahvaljujući svojoj otvorenoj strukturi, 3 filtera u obliku saća (levi, desni, zadnji) nude posebno povoljna svojstva isparavanja kada su natopljeni, čime hlade vazduh koji se propušta na prirodan način. Zahvaljujući funkciji sušenja, filteri se mogu automatski osušiti pre skladištenja kako bi se izbeglo razvijanje buđi.

Rashladni uređaj PAE 45 nudi praktične prednosti uz opremu koja dolazi uz uređaj: hlađenje vazduha, osvežavanje vazduha, ventilaciju, 5 stepena ventilatora, funkciju njihanja, noćni režim i 9-časovni tajmer. Podešavanja se mogu izvršiti ili na jasno uređenoj kontrolnoj tabli ili takođe udobno pomoću daljinskog upravljača.

Sa rezervoarom za vodu od 10 litara, PAE 45 nudi više od 8 sati hlađenja uz performanse isparavanja od 1,2 litra na sat. Kapacitet hlađenja može se dodatno povećati korišćenjem isporučenih paketa leda.

Dva ventilatora visokih performansi sa Turbospin tehnologijom emituju osvežavajuće struje hladnog vazduha do 15 metara u prostoriju. Refleksija na zidovima i plafonima obezbeđuje široku distribuciju hladnog vazduha po prostoriji.


Pojedinačno podesive otvore za izlaz vazduha i automatska funkcija zakretanja od 80° uvek usmeravaju hladan vazduh tamo gde je potrebna svežina i hlađenje. Takođe je moguće aktivirati spot hlađenje bez funkcije zamaha.

Čini se da PAE 45 lebdi iznad poda. Točkovi koji se lako kreću se gotovo nevidljivo nalaze u dnu uređaja i sakriveni su vizuelno privlačnim stopalom.

TEHNIČKI PODACI

Brzina protoka vazduha: 4,8 m/s
Protok vazduha: 1.700 m3/h
Performanse isparavanja: 1,2 l/h
Zapremina rezervoara: 10l
Mrežni priključak 220 – 240 V, 50 Hz
Snaga: 90W
Priključni utikač CEE 7/16
Dužina kabla [m] 1.8
Nivo buke na 1m: 60 dB(A)

Dimenzije
Dužina (bez pakovanja) [mm] – 290
Širina (bez pakovanja) [mm] – 368
Visina (bez pakovanja) [mm] – 940
Težina (bez ambalaže) [kg] – 7,5

Preostalu ponudu rashlađivača vazduha pogledajte na: https://binvex.com/c/rashladivaci-vazduha/

0
  Korpa
  Korpa je praznaNazad na proizvode