Binvex d.o.o.

GREJALICA I RASHLAĐIVAČ VAZDUHA PAE 19 H – TROTEC

25.650,00 RSD

Detaljne informacije

4-U-1 RASHLAĐIVAČ VAZDUHA: HLADI, ZAGREVA, VLAŽI, OSVEŽAVA I PRIMETNO POBOLJŠAVA KLIMU U PROSTORIJI – PAE 19 H

Četiri funkcije klima uređaja u jednom uređaju – ovo čini elegantni beli 4 u 1 rashlađivač vazduha savršenim svestranim uređajem za kontrolu klime u prostoriji. Bilo leti ili zimi, izvanredna kombinacija hlađenja, grejanja, ovlaživanja i osveženja pruža vam zadovoljstvo tokom cele godine sa kontrolisanom temperaturom u zatvorenom prostoru.

Kao rashlađivač vazduha sa inovativnom tehnologijom saća, PAE 19 H širi osvežavajuće hladnu struju vazduha u prostoriji. Priroda vam pokazuje kako funkcioniše aktivni princip ovog uređaja. Kada svež povetarac dune preko vlažne kože, odmah osećate prijatan osećaj hlađenja. Efekat hlađenja je uzrokovan isparavanjem. Toplotna energija se povlači iz vazduha, što uzrokuje primetan pad temperature. Ovaj princip prirodnog hlađenja koriste svi hladnjaci vazduha serije PAE sa punjenjem hladnom ili ledenom vodom. Kada prostorni vazduh prođe kroz vlažni filter sa saćem, on se hladi kako se toplotna energija povlači. Zatim se vazduh vlaži hladnom ili ledeno hladnom vodom, čisti u filteru za vazduh i emituje u prostoriju kao struja svežeg vazduha. U ovom procesu se ne koriste hemikalije, kompresori koji troše energiju i creva za izduvni vazduh koji uznemiravaju. Hladnjak vazduha takođe ima funkciju sušenja kako bi zaštitio filter sa saćem od stvaranja buđi kada se skladišti. Samo pritisnite dugme “Brzina ventilatora” na 3 sekunde. Uređaj će raditi 20 minuta na najvišem nivou i automatski prelazi u režim pripravnosti kada se sušenje završi.

Efikasan rashlađivač vazduha sa velikim protokom i ekonomična grejalica sa praktičnom funkcijom predizbora temperature

Sa PAE 19 H možete uživati u prijatnim temperaturama i idealnim klimatskim uslovima tokom cele godine. Leti služi kao rashlađivač i ventilator koji stvara svežinu, a zimi je moćna grejalica a i efikasan ovlaživač vazduha. Njegova funkcija hlađenja i kapacitet grejanja sa dva nivoa grejanja (1.400/2.000 vati) i predizborivi temperaturni opseg (22/29/36 °C) su podjednako moćni. Temperatura se kontroliše na način koji štedi energiju pomoću integrisanog sobnog termostata. Kada se postigne željena temperatura, grejni element se isključuje dok ne bude potreban drugi ciklus grejanja. Na ovaj način, prostorije koje se retko koriste ili nisu povezane na sistem centralnog grejanja (npr. zimski vrtovi) mogu se snabdevati toplotom na posebno energetski efikasan način. Ventilator je podjednako pogodan za grejanje u prelaznim sezonama kada centralno grejanje još nije uključeno ili je već isključeno.


Isprobana i testirana tehnologija saća: zahvaljujući svojoj otvorenoj strukturi, filter sa saćem nudi posebno povoljna svojstva isparavanja kada je natopljen, čime hladi vazduh koji se propušta na prirodan način.

Nudeći kombinovanu tehnologiju četvorostrukog tretmana vazduha, PAE 19 H obezbeđuje prijatnu unutrašnju klimu sa optimalnim temperaturama tokom cele godine. Kao multifunkcionalni popravljač vazduha u prostoriji, rashladni uređaj hladi, greje, osvežava ili vlaži unutrašnje prostore do 20 m² – jednostavnim pritiskom na dugme i, u zavisnosti od primene, u kombinaciji sa drugim funkcijama ili kao pojedinačna funkcija.

Rashlađivač vazduha PAE 19 H kombinuje hlađenje i grejanje u samo jednom uređaju. Sa 3 stepena ventilatora i protokom vazduha do 118 m³/h stvara osvežavajuće hladan protok vazduha tokom letnjih meseci u režimu „Air cooling“ ili stvara prijatnu, udobnu oazu toplote zimi u „Heating“ režim sa svojim kapacitetom grejanja do 2.000 vati i dva nivoa grejanja.

Karakteristike udobnosti PAE 19 H su dobro osmišljene do poslednjeg detalja. Za brzu promenu lokacije, uređaj je opremljen bešumnim točkićima koji se lako kreću za sve vrste podova, ergonomskom ručkom za nošenje i udubljenim odeljkom za IR daljinski upravljač.

3 brzine ventilatora sa maksimalnim protokom vazduha od 118 m³/h mogu se individualno podesiti preko spoljnih otvora za izlaz vazduha. Funkcija automatskog ljuljanja (oscilacija) unutrašnjih ventilacionih klapni uvek usmerava hladan ili topao vazduh tamo gde su potrebni svežina i hlađenje ili prijatna toplota i optimalno ih distribuira u prostoriji.

Sa svojim rezervoarom za vodu od 4 litra, PAE 19 H nudi više od 6 sati hlađenja uz performanse isparavanja od 0,6 litara na sat. Kapacitet hlađenja može se dodatno povećati korišćenjem isporučenog pakovanja leda ili kockica leda. Praktične kopče za fiksiranje posude za vodu takođe se mogu koristiti za skladištenje mrežnog kabla u horizontalnom položaju.

Rashladni uređaj PAE 19 H nudi praktične karakteristike opreme: hlađenje vazduha, funkciju grejanja sa kontrolom termostata, osvežavanje vazduha, ventilaciju, 3 stepena ventilatora, funkciju njihanja, noćni režim i 8-časovni tajmer. Podešavanja se mogu izvršiti ili na jasno raspoređenoj kontrolnoj tabli ili takođe udobno pomoću daljinskog upravljača.

PAE 19 H ne samo da impresionira svojim mogućnostima fleksibilne i mobilne aplikacije i svojim dimenzijama koje štede prostor, već i sledećim podacima o performansama: 2 nivoa grejanja (1.400/2.000 vati), učinak ovlaživanja 0,6 litara na sat, 4 litra vode rezervoar, zapremina vazduha 118 m³ na sat i 3 stepena ventilatora. Obim isporuke takođe uključuje 1 paket leda i IR daljinski upravljač.

Tehničke specifikacije:

Kapacitet isparavanja 600 ml/h
Nivo kapaciteta grejanja
nivo 1 1400 W
nivo 2 2000 W
Protok vazduha 118 m3/h
Mrežni priključak 220 – 240 V / 50 Hz
Nazivna potrošnja struje 0,2 A
Potrošnja energije 50 W
Nivo buke (udaljenost od 1 m) 55 dB(A)
Kapacitet rezervoara za vodu 4 l
Težina 6 kg
Dimenzije (dužina x širina x visina) 248 k 310 k 684 mm
Minimalna udaljenost od zidova i drugih objekata:
vrh (A): 100 cm
zadnji (B): 100 cm
strane (C): 100 cm
prednji (D): 100 cm
Baterije za daljinski upravljač 3V CR2032

Proizvođač:

0
    Korpa
    Korpa je praznaNazad na proizvode