Binvex d.o.o.

Akcija!

FUSION TA PEĆ – 1600W

42.630,00 RSD

Detaljne informacije

AKUMULIRAJTE TOPLOTU PO JEFTINOJ, NOĆNOJ TARIFI TERMOAKUMULACIONIM PEĆIMA FUSION!

FUSION električni termoakumulacione peći su najekonomičniji električni uređaji za grejanje. Prednost u odnosu na druge električne uređaje za grejanje jeste što ovi termoakumulacioni peći koriste noćnu, nižu tarifu električne energije koja je 4 puta jeftinija od dnevne, više tarife kako bi akumulirali dovoljno toplote koja se oslobađa tokom dana.

Termostalne opeke koje se ugrađuju u FUSION termoakumulacione peći i koje čine jezgro ovog uređaja koji akumulira toplotu se proizvode u Češkoj, u jednoj od najvećih fabrika vatrostalnih proizvoda na svetu. Opeke visoke gustine skladište toplotu, koja se oslobađa prirodnom toplotnom konvekcijom i toplotnim zračenjem kako bi se obezbedio konstantan komfor i prijatna temperatura na najefikasniji i najjeftiniji način.

Najviša klasa toplotne izolacije onemogućava bespotrebno gubljenje toplote i osigurava da uređaj bude efikasan do novog ciklusa punjenja od početka perioda niske tarife.

Sa atraktivnim i lepim izgledom, dubine samo 20 cm, odgovara bilo kom prostoru i ne zauzima puno mesta. Potpuno tih rad, bez ventilatora, greje prostor prirodnim strujanjem vazduha.

Uređaj se jednostavno kontroliše preko 2 kontrolna točkića. Jednim kontrolnim točkićem određujete stepen punjenja, dok drugim kontrolnim točkićem regulišete količinu oslobađanja toplote kontrolišući otvor direktno iz akumulacionog jegra. Otvor se automatski otvara kako bi temperaturu u sobi održavao konstantnom tokom čitavog dana.

Za dodatnu kontrolu vremena punjenja predlažemo da uz ovaj termoakumulacioni radijator kupite i neki od digitalnih tajmera. Našu ponudu možete pronaći na sledećoj stranici:

Tajmeri i WiFi pametne utičnice

Montažu uređaja vrše ovlašćeni instalateri nakon isporuke i ona je uključena u cenu uređaja. Uređaj se isporučuje sa 1,5m napojnog kabla, bez utikača. Uređaj se mora postaviti i pričvrstiti za zid.

Prednosti termoakumulacionog grejanja:

 • Najpovoljnije grejanje
 • Prijatna temperatura tokom 24 sata
 • Različite snage uređaja
 • Jednostavna montaža, uključena u cenu
 • Dugoročno isplativo ulaganje
 • Za osnovno grejanje vašeg doma
 • Racionalno korišćenje energije
 • Ekološki i efikasan način grejanja

Tehničke specifikacije:

Snaga grejača za akumuliranje – 1600 W
Period punjenja – 8h
Akumulirana snaga ( punjenje 8h) – 12,8 kWh
Dužina – 59,2 cm
Visina – 68,0 cm
Širina – 20,0 cm
Težina – 88 kg
Broj opeka – 8 kom
Boja: RAL 9010
Kabl za napajanje: 1,5 m

Proizvođač:

Preuzmite PDF:

Katalog – FUSION TA PEĆ

0
  Korpa
  Korpa je praznaNazad na proizvode