Binvex d.o.o.

TA PEĆ ADL 3018 ELNUR GABARRON – 3000W

93.640,00 RSD

Detaljne informacije

ADL je termoakumulaciona peć izuzetnog odnosa cena/kvalitet. ADL TA peći se lako montiraju, lake su za upotrebu, pružaju odlične preformanse sa malim troškovima za struju.
Termoakumulacione peći sa ventilatorom nude veće nivoe izolacije i imaju veću unutrašnju komoru za vazduh, u kojem se nalazi i ventilator za oslobađanje toplote. TA peći oslobađaju zagrejani vazduh kontrolisanom konvekcijom pomoću tihog ventilatora koji omogućava cirkulisanje vazduha unutar opeka. Vazduh se pritom zagreva, a potom oslobađa u sobu kroz rešetku na dnu uređaja.
TA peći imaju ulaznu kontrolu kako bi regulisali kapacitet punjenja, izlaz se reguliše spoljašnjom kontrolom, kao što je sobni termostat (dostupan kao dodatni deo, pogledajte na linku Termostati).
TA peć sa ventilatorom će prirodno emitovati nisku količinu “pozadinskog” grejanja, dizajnirana je da oslobodi akumuliranu toplotu po potrebi pomoću spoljašnjeg termostata koji aktivira ventilator, kako bi brzo distribuirao toplotu u prostoriju. Ovaj tip grejača pruža fantastično rešenje za korisnike koji žele da kontrolišu kada da se akumulirana toplotna energija oslobodi, radi brzog zagrevanja prostorije.
Montažu vrše ovlašćeni serviseri iz naše servisne mreže i ona je uključena u cenu.
Garancija na uređaj je 2 godine sa obezbeđenim servisom u garantnom i vangarantnom roku.

Tehničke specifikacije:

Snaga grejača za akumuliranje – 3000 W
Period punjenja – 8h
Akumulirana snaga ( punjenje 8h) – 24 kWh
Dužina – 81 cm
Visina – 66 cm
Širina – 24 cm
Težina – 167 kg
Broj opeka – 18 kom
Boja: RAL 9010
EAN13 8432336200465

Proizvođač:

Preuzmite PDF:

0
    Korpa
    Korpa je praznaNazad na proizvode