Binvex d.o.o.

ELEKTRIČNI WIFI PANELNI RADIJATORI AETHEREA RADIALIGHT

54.890,00 RSD60.500,00 RSD

Detaljne informacije

DUAL-THERM STAKLENI PANELNI RADIJATORI ITALIJANSKOG PROIZVOĐAČA RADIALIGHT

Staklo je prirodni materijal sinonim za čistoću, sa ultra glatkim reflektujućim površinama koje unose eleganciju u vaš enterijer. Ali za nas u Radialight-u, ovo nisu samo estetski ugodni panelni radijatori. Kombinovanje dizajna sa izuzetnim termičkim i fizičkim svojstvima, omogućavajući radijatoru da akumulira toplotu i postepeno je oslobađa čak i kada je grejač isključen, obezbeđujući dugotrajno zračenje kako bi vam pružio udobnost koja vam je potrebna duže.

Ove izvanredne karakteristike su dodatak vrhunskoj tehnologiji, sa kontrolama na dodir i jednostavnom navigacijom kroz bezbroj funkcija. Sistem nudi prilagodljivo grejanje za svaku sobu u vašem domu kako bi odgovaralo vašem životnom stilu; on sam uči vaše rutine dok vam omogućava da ga kontrolišete gde god da se nalazite, zahvaljujući praktičnosti kućne automatizacije.

Tehnologija grejanja panelnih radijatora

Udobnost i blagostanje garantuje DUAL-THERM sistem: infracrveno zračenje i prirodna konvekcija integrisani u radijator, za brzo i homogeno zagrevanje prostorija, kao i neuporediv osećaj toplote koji se produžava tokom vremena, što je još efikasnije zahvaljujući toplotnoj inerciji stakla, dragocenog materijala, koji akumulira toplotu i dugo je vraća.

Staklena prednja strana AETHEREA nije samo jednostavan estetski element: zahvaljujući tehnologiji koja ga ravnomerno zagreva i svojim svojstvima akumulacije toplote, oslobađa intenzivan, dugotrajan efekat zračenja sa malom potrošnjom jer je aktivan čak i kada se napajanje prekida.

Kontrola uređaja

AETHEREA se isporučuje sa kontrolama na dodir koje funkcionišu dodirivanjem kontrolne table prstima.
Ekran sa pozadinskim osvetljenjem sa višejezičnom navigacijom menija čini korisničko iskustvo i pristup funkcijama lakim i intuitivnim.

Iskoristite prednosti tehnologije i veštačke inteligencije da biste kreirali moderan sistem grejanja sa brzim odzivom koji se može prilagoditi svakoj prostoriji i lako se prilagođava vašoj rutini. Moći ćete da uštedite novac kada niste kod kuće i da dobijete korisne informacije o potrošnji energije.
AETHEREA je inteligentna: obezbeđuje vašu idealnu temperaturu omogućavajući vam da kreirate personalizovane programe ili učeći vaše rutine dok detektuje vaše prisustvo i vašu omiljenu temperaturu.

Karakteristike

•DUAL-THERM sistem grejanja: infracrveno zračenje + prirodna konvekcija;
•Superiorno i dugotrajno zračenje zahvaljujući akumulaciji toplote prednjeg panela od kaljenog stakla debljine 5 mm
•Ekran sa navigacionim menijem za jednostavnu upotrebu;
•Inteligentna kontrola napajanja za energetsku efikasnost;
•Željeno podešavanje sobne temperature na najbliži deseti deo stepena;
•Vidljivo programiranje po satu, prilagodljivo za svaki dan u nedelji;
•Opticontrol sistem koji automatski otkriva kada ste u blizini, omogućavajući smanjenje potrošnje kada ste napolju, dok automatski kreira operativni program učenjem vaših rutina;
•Powercheck funkcija koja pruža detalje dnevne i nedeljne potrošnje;
•Funkcija detekcije otvorenog prozora za smanjenje gubitka energije;
•Sigurnosne funkcije za starije i decu, koje se mogu koristiti za smanjenje snage i temperature radijatora, kao i za blokiranje pristupa kontrolama;
•Brza i laka instalacija zahvaljujući kompletu za montažu i nultim troškovima održavanja;
•Mogućnost povezivanja na vaš WiFi sistem i korišćenja kontrola kućne automatizacije preko Radialight APP (samo nakon instaliranja Radialight Wi-Fi MODULA, koji se može kupiti zasebno);
•IP24 zaštita od prskanja vode – idealno za ugradnju iu kupatila.
•U skladu sa propisima ECODESIGN

Instalacija Wi-Fi modula

Svi proizvodi iz asortimana AETHEREA mogu da rade i u ručnom režimu i preko daljinskog upravljača zahvaljujući Vi-Fi vezi i našoj Radialight aplikaciji. Instalacija opcionog Wi-Fi modula je veoma jednostavna i korisnik može lako da je obavi pre nego što pričvrsti proizvod na zid. Dovoljno je otvoriti namenski odeljak na zadnjoj strani radijatora, spojiti modul na brzi konektor i zatvoriti plastični poklopac! To je sve!

Funkcija automatskog programiranja

Aktiviranjem funkcije Auto, senzor pokreta se koristi za automatsko kreiranje nedeljnog radnog programa koji postavlja režim Comfort u dane i vreme kada ste obično kod kuće i Eco u drugim vremenima.

Ako se vaše navike promene… nema problema! Aetherea se menja sa vama i nastavlja da se prilagođava kako bi vam uvek ponudila program koji najbolje odgovara vašim potrebama i izbegavajte trošenje energije tako što ćete smanjiti potrošnju na minimum.

Multifunkcionalni ekran Aetherea vam takođe omogućava da uvek držite status učenja pod kontrolom kako biste proverili da li je pogodan za vaše potrebe.

Osetljivost senzora se može podesiti izborom između 3 nivoa kako bi se moglo upravljati najrazličitijim uslovima instalacije i ograničiti neoptimalne detekcije što je više moguće.

Tehničke specifikacije:

AETHEREA 10
EAN kod: 8019250152225 (beli) / 8019250152263 (crni)
Dimenzije (ŠxVxD): 80,0 x 45,0 x 8,0 cm
Dubina montiranog uređaja na zidu: 10,0 cm
Snaga na 230V: 1000W
Dužina kabla: 100cm
Neto težina: 10,0 kg
Boja: ledeno bela ili opsidijan crna
CENA: 53.290,00 RSD

AETHEREA 15
EAN kod: 8019250152423 (beli) / 8019250152461 (crni)
Dimenzije (ŠxVxD): 102,0 x 45,0 x 8,0 cm
Dubina montiranog uređaja na zidu: 10,0 cm
Snaga na 230V: 1500W
Dužina kabla: 100cm
Neto težina: 13,0 kg
Boja: ledeno bela ili opsidijan crna
CENA: 58.740,00 RSD

Proizvođač:

Preuzmite PDF:
Katalog – Panelni radijatori AETHEREA

0
    Korpa
    Korpa je praznaNazad na proizvode