Binvex d.o.o.

ULJANI RADIJATORI TRH 25E / 26E – TROTEC

12.570,00 RSD

Detaljne informacije

MOBILNI RADIJATORI SA 11 REBARA I DALJINSKIM UPRAVLJAČEM – UDOBNO REŠENJE ZA UGODNU TOPLOTU – TRH 25/26 E

Bilo da je u pitanju neprijatno hladno prelazno doba ili ledena zima – uljani radijatori TRH 25 E i TRH 26 E obezbeđuju prijatno tople temperature.

Vaš je izbor, beli ili crni uljani radijatori

Uljani radijatori TRH 25 E i TRH 26 E su tehnički identični, ali se razlikuju po boji. Atraktivni potpuno crni TRH 25 E u potpunosti je u skladu sa vremenom i postavlja moderan vizuelni akcenat u vašem životnom ili kancelarijskom okruženju. TRH 26 E, nasuprot tome, predstavlja se u klasičnoj elegantnoj beloj – idealnoj za kupatila ili lagani kućni dekor. Bez obzira na boju: sa 11 grejnih rebara, 3 nivoa grejanja i grejnim kapacitetom od 2.500 vati, dva mobilna radijatora punjena uljem već razvijaju maksimalnu toplotnu snagu nakon 8 minuta u prostorijama veličine do 30 m² ili 75 m³ . Pogodan daljinski upravljač kao i funkcija tajmera od 12 sati pružaju posebnu udobnost. Moderan LED displej dodaje vizuelni dodir i jasno ukazuje na unapred podešenu željenu temperaturu prostorije.

Sa svojim 3 nivoa podesivim kapacitetom grejanja (1.000 W / 1.500 W / 2.500 W) dva mobilna uređaja za grejanje TRH 25 E i TRH 26 E snabdevaju termostatom kontrolisanu temperaturu u opsegu od 15 – 35 °C. Radijatori punjeni uljem rade apsolutno bešumno, bez mirisa i bez dizanja prašine, stoga su pogodni za primenu u domaćinstvima osobama sklonim alergijama ili u spavaćoj sobi.

Uljani radijatori su takođe pogodni za grejanje prostorija koje se neredovno koriste kao na primer zimski vrtovi, gostinske sobe, baštenske kućice, ili takođe radionice i kancelarije. U negrejanim garažama i podrumskim prostorijama radijatori kao monitori za zamrzavanje takođe obezbeđuju pouzdanu zaštitu od zaleđenih vodovodnih cevi i daljeg oštećenja od smrzavanja.

Dobro je znati: Savremeni uljani radijatori i dalje imaju isprobana i testirana grejna rebra, jer ovaj dizajn obezbeđuje maksimalnu grejnu površinu sa optimalnim kapacitetom i efektivnošću grejanja. Termo ulje koje se koristi u radijatoru je odličan rezervoar toplotne energije, tako da i dalje možete uživati u dugotrajnoj toploti čak i do 30 minuta nakon isključivanja uređaja za grejanje.

Precizno planirane sobne temperature: 12-časovni tajmer

Tajmer od 12 sati koji se može programirati u koracima od 1 sata podjednako štedi energiju i praktičan je da prilagodi vreme uključivanja i isključivanja radijatora napunjenog uljem vašoj individualnoj dnevnoj rutini. Bilo da i dalje radi nakon službenog radnog vremena u kancelariji ili na kraju večeri gledajući trilere kod kuće: uvek možete biti sigurni da se uređaj za grejanje isključuje nakon unapred podešenog vremena rada, a da ne morate da razmišljate o tome.

Stabilne bezbednosne prednosti

Bez obzira da li u vašoj kući ima dece koja se igraju, raspoloženih kućnih ljubimaca ili nepromišljenih gostiju: TRH 25 E ili TRH 26 E nije lako izbaciti iz koloseka. Da bi se to postiglo, opremljen je široko dizajniranim valjcima sa niskim trenjem koji obezbeđuju sigurno postolje uređaja. U malo verovatnom slučaju da radijator zaista počne da se ljulja, integrisana zaštita od nagiba automatski deaktivira uređaj. Dodatno, sigurnosni termostat sprečava prekoračenje radne temperature, što se na primer može desiti ako se odeća nepažljivo stavi na uređaj za grejanje i prekrije ga.

Zahvaljujući udubljenom rukohvatu i točkićima sa niskim trenjem koji su montirani na nogice, mobilni uljani radijatori mogu se brzo i lako kotrljati na bilo koju lokaciju – čak i ako je uređaj još vruć.

Jednostavan za rukovanje! Dva radijatora punjena uljem dolaze sa termostatom koji je podesiv u koracima od 1°C i sa 3 nivoa grejanja. Moderan LED displej prikazuje željenu ciljnu sobnu temperaturu jasno čitljivo u velikim brojevima.

Bilo da se nalazite na sofi, u krevetu ili u kancelariji – sva podešavanja uređaja za grejanje mogu da se sprovedu udobno pomoću priloženog daljinskog upravljača.

Integrisano namotavanje kablova sprečava opasnosti od premeštanja i omogućava brzo i jednostavno odlaganje radijatora.

Tehničke specifikacije:

Snaga grejanja:
nivo 1 – 1000W
nivo 2 – 1500W
nivo 3 – 2500W
Mrežni priključak 220-240 V / 50-60 Hz
Max. potrošnja 2,5 kW
Dužina kabla: 1,4 m
Zaštita: IP20
Tip utičnice Schuko CEE 7/7
Dimenzije (dubina x širina x visina) 240 x 470 x 600 mm
Minimalna udaljenost od zidova i drugih objekata
gore (A): 90 cm
dole (B): 90 cm
sa strane (C): 90 cm
spreda (D): 90 cm
Težina 9,5 kg
Boja: bela ili crna

Proizvođač:

0
    Korpa
    Korpa je praznaNazad na proizvode