Binvex d.o.o.

TA PEĆ ADX 84 A ELNUR GABARRON – 800W

38.595,00 RSD

Detaljne informacije

ADX 84 A je termoakumulaciona peć koji nudi bolji komfor, ekonomičnost i jednostavnost upotrebe. Posebno dizajniran da koristi nisko-tarifnu struju, u ADX termoakumulacionepeći se ugrađuju opeke velike gustine koje akumuliraju veliku količinu toplote tokom noći po niskoj tarifi.
Kada se pravilno koristi na odgovarajućoj lokaciji, TA peć će zadržati potreban stepen komfora tokom celog dana zahvaljujući veoma kvalitetnom izolacionom materijalu klase 1.
TA peći oslobađaju toplotu prirodnom konvekcijom koja oslobađa zagrejani vazduh 24 sati dnevno. Vazduh se zagreva prolazeći korz vazdušne komore i oslobađa se kroz rešetku na vrhu, kao i ostalim otvorima na prednjoj i zadnjoj strani. Ova konvekcija se stvara zbog dizajna uređaja, i dozvoljava stalno osolobađanje toplote bez dodatnih troškova za struju.
Termoakumulacione peći troše struju samo noću tokom niske tarife kada se pune. Punjenje kontrolišete kontrolnim točkićem za punjenje.
Jednostavno za montiranje na sve vrste zidova. Montažu vrše ovlašćeni serviseri iz naše servisne mreže i ona je uključena u cenu.

Tehničke specifikacije:

Snaga grejača za akumuliranje – 800 W
Period punjenja – 8h
Akumulirana snaga ( punjenje 8h) – 6,4 kWh
Dužina – 31,5 cm
Visina – 72,5 cm
Širina – 16 cm
Težina – 41 kg
Broj opeka – 4 kom
Boja: RAL 9010
EAN13 8432336101908

Proizvođač:

Preuzmite PDF:

0
    Korpa
    Korpa je praznaNazad na proizvode