Binvex d.o.o.

INFRACRVENE GREJALICE IR 2200 – TROTEC

24.640,00 RSD

Detaljne informacije

INFRACRVENE GREJALICE (2.200 W) ZA ISPUNJAVANJE NAJVIŠIH ZAHTEVA ZA MONTAŽU NA ZID I PLAFON – UKLJUČUJUĆI DALJINSKI UPRAVLJAČ I 2 NIVOA GREJANJA – IR 2200

Sa najsavremenijim infracrvenim grejlicama IR 2200 učinićete boljim svoj životni prostor na otvorenom, nezavisno od spoljašnjih temperatura i godišnjih doba. Proleće, leto, jesen ili zima – infracrvene grejalice koje se ističu svojim izgledom i kvalitetom generisanja toplote obezbeđuju trenutnu toplotu. Na ovaj način, popularni otvoreni prostori mogu se koristiti čak i u prohladnim danima ili večerima. Za uživanje u prijatnom obroku sa porodicom, spontanim sastancima sa prijateljima ili za opuštajuće druženje pod vedrim zvezdanim nebom. U restoranima, IR 2200 obezbeđuje dodatni prostor za sedenje na otvorenom i primetno povećanje prodaje u ugostiteljskim prostorima.

Mogu se koristiti kao zidne ili plafonske infracrvene grejalice

Podjednako fleksibilna u pogledu mogućih primena, savremeni IR 2200 pokazuje svoj industrijski izgled kada su u pitanju mogućnosti pričvršćivanja. Za jednostavnu montažu na plafon, dekorativni sistem žičanih užadi sa brzim otpuštanjem navojnim spojem je uključen u isporuku. Zidni držač koji se takođe isporučuje omogućava pričvršćivanje grejalice horizontalno ili vertikalno na zid. Spoj mehanizma za pričvršćivanje na zid ili plafon, koji se može okretati za 45°, omogućava precizno poravnanje toplotnih zraka sa rasporedom sedišta ili stolova.

Prijatna infracrvena toplota infracrvene grejalice dužine 1039 mm se primećuje na koži neposredno nakon uključivanja uređaja. Za podešavanje intenziteta toplote, IR 2200 ima dva nivoa grejanja sa 1.100W i 2.200W, koji se mogu izabrati preko priloženog daljinskog upravljača. Da bi se sprečilo da svetlost koju emituje grejač ometa atmosferu okolnog područja, u unutrašnjosti IR 2200 radi infracrvena cev sa najsavremenijom tehnologijom niskog odsjaja, smanjujući emisiju svetlosti za 80 procenata. Raspakujte. Instalirajte. Uključite. Uživajte.

Vreme na otvorenom je previše dragoceno da bismo ga žrtvovali lošim vremenskim uslovima. Infracrvene grejalice IR 2200 su ekonomski atraktivno rešenje za korišćenje spoljašnjih površina tokom cele godine.

Infracrvena toplota: prijatna i prirodna kao sunce

Infracrvene grejalice IR 2200 zagrevaju svoju direktnu okolinu prema prirodnom principu sunca. Za razliku od uređaja sa grejnim žicama, infracrveni zraci IR 2200 ne zagrevaju okolni vazduh već isključivo površine i osobe do kojih dopiru. Osvetljeni predmeti (na primer nameštaj, zidovi i plafoni) apsorbuju toplotu i skladište je da bi je zatim ponovo polako oslobađali. Predmeti stoga služe kao dodatne jedinice za skladištenje energije i toplote – čak i kada je uređaj isključen, dodatno povećavajući efikasnost infracrvene grejalice IR 2200. Toplotno zračenje stvara prijatan osećaj toplih sunčevih zraka leti na koži.

Svako oseća temperaturu na drugačiji način. Na naš individualni osećaj toplote, na primer, utiče udaljenost od izvora toplote. Što je manje rastojanje do grejalice, to je manji prostor osvetljen – što je veća udaljenost do grejalice, to je veći prostor osvetljen. Infracrvene grejalice IR 2200 sa svojih moćnih 2.200 vati su pogodne za površine na otvorenom od cca. 9 do 15 m². Imajte na umu da prostor koji se zagreva treba da bude zaštićen od vetra, jer bi se inače efekat zagrevanja mogao neutralisati strujanjem vazduha.

Čist kao priroda – bez ikakvih ometajućih emisija

Posebno osobe sklone alergijama i osobe sa osetljivim respiratornim traktom prijatno će osetiti blagotvorno dejstvo infracrvene grejalice. Za razliku od električnih grejača, čista trenutna toplota bez kondenzacije se stvara bez podizanja prašine i bez stvaranja uznemirujuće buke ili mirisa.

Nizak odsjaj: 100 % toplota, 80 % manje svetlosti

Konvencionalne infracrvene grejalice bez tehnologije niskog odsjaja često emituju intenzivnu narandžasto-crvenkastu svetlost zajedno sa toplotnim zračenjem, koje mnogi ljudi doživljavaju kao toplo i prijatno. Međutim, da bi se sprečilo da okolina bude previše osvetljena ili čak da ima neugodan efekat, IR 2200 iz Trotec-a je opremljen sa dve kratkotalasne infracrvene cevi sa tehnologijom niske svetlosti koja smanjuje svetlost sa istom toplotnom snagom.

Posebne karakteristike opreme IR 2200

Toplotu otpornu na vremenske uslove i pouzdanu zaštitu od kiše i prašine obezbeđuje visok IP66 tip zaštite. Ovaj stepen čini ovaj profesionalni grejač čini podjednako pogodnim za upotrebu u komercijalne svrhe kao što su, na primer, restorani, kafići i sale za veće događaje.

IR 2200 širine 1.039 mm obezbeđuje do 2.200 vati moćne infracrvene toplote za mnoge primene, tiho, bez mirisa i bez podizanja prašine

Sa rastojanjem do 3 metra, preporučujemo korišćenje infracrvene grejalice IR 2200 za površinu koja se zagreva od cca. 9 do 15 m².

Nivoi grejanja se mogu lako i pogodno izabrati preko isporučenog IR daljinskog upravljača velikog dometa.

Tehničke specifikacije:

Snaga grejanja: 2200W
Mrežni priključak 220-240 V / 50-60 Hz
Max. potrošnja 2,2 kW
Dužina kabla: 1,8 m
Zaštita: IP66
Tip utičnice Schuko CEE 7/7
Dimenzije (dubina x širina x visina) 78 x 1039 x 78 mm
Minimalna udaljenost od zidova i drugih objekata
gore (A): 50 cm
dole (B): 180 cm
sa strane (C): 50 cm
spreda (D): 50 cm
Težina 2,5 kg

Proizvođač:

0
    Korpa
    Korpa je praznaNazad na proizvode