Binvex d.o.o.

Hisense inverter klima 18 – New Comfort – DJ50XA0EG

71.990,00 RSD

Način rada: Inverter

Rashladna snaga: 5000 W

Grejna snaga: 5600 W

Kapacitet hlađenja (Btu/h): 18000

Kapacitet grejanja (Btu/h): 18000

Wi-Fi upravljanje

Širina proizvoda: 915 mm

Visina proizvoda: 315 mm

Dubina proizvoda: 235 mm

Šifra proizvoda: 20011617

Detaljne informacije

Hisense inverter klima 18 New Comfort: Revolucionarno Rešenje za Vaš Dom

Hisense inverter klima 18 donosi novu dimenziju udobnosti i energetske efikasnosti direktno u Vaš dom. Ovaj inovativni klima uređaj sjedinjuje vrhunske performanse s naprednom tehnologijom kako bi stvorio idealnu atmosferu u Vašem domu.

Napredna tehnologija za vaš savremeni dom.

Nova Hisense inverter klima 18 New Comfort predstavlja vrhunsko rešenje za udobnost i energetsku efikasnost u vašem domu. Sa ugrađenom pametnom tehnologijom, ova klima jedinica omogućava vam kontrolu putem Hismart Life aplikacije, koja je kompatibilna sa Google Assistantom i Alexom. Bez obzira da li ste u dnevnoj sobi ili na putu do kuće, možete jednostavno regulisati temperaturu, upravljati režimom rada i optimizovati potrošnju energije sa samo nekoliko dodira na svom pametnom telefonu. Iskusite novu dimenziju udobnosti i praktičnosti uz New Comfort.

Održivost koja inspiriše.

R32 je ekološki prihvatljiv gas koji predstavlja korak ka održivoj budućnosti. Sa većim kapacitetom hlađenja na istoj zapremini, R32 omogućava upotrebu manje količine sredstva za hlađenje u svakom uređaju, što značajno doprinosi smanjenju globalnog zagrevanja. Prednosti ovog gasa su mnogobrojne: ne šteti ozonu u vazduhu, ima 66% niži GWP (globalni potencijal zagrevanja) u poređenju sa gasom R410A, pruža veću energetsku efikasnost, termalnu provodnost i kapacitet hlađenja. Odabirom R32 gasa, ne samo da doprinosite očuvanju okoline, već takođe obezbeđujete kvalitetnije i efikasnije klimatizovanje prostora.

Toplina koja vas prati kroz hladne dane.

Zamislite osećaj topline sunčevih zraka čak i kad je napolju -20°C. Hisense inverter klima 18 New Comfort poseduje naprednu tehnologiju grejanja koja vam donosi upravo tu udobnost. S mogućnošću grejanja i pri ekstremno niskim temperaturama, naš klima uređaj koristi inovativno predzagrevanje kako bi održao vaš prostor ugodno toplim, bez obzira na vremenske uslove napolju. Sigurnost i udobnost su uvek na prvom mestu, čak i tokom najizazovnijih zimskih dana.

Vaša kontrola na dohvat ruke – kad god vam je potrebna.

Vaš Hisense klima uređaj je dostupan za upravljanje gde god da se nalazite. Zahvaljujući ConnectLife aplikaciji, koja je takođe dostupna na srpskom jeziku, možete jednostavno upravljati uređajem putem svog mobilnog telefona i WiFi veze. Stvorite prijatnu atmosferu u svom domu pre nego što stignete kući ili se brinite o svom domaćem ljubimcu izdaleka, koristeći pouzdane WiFi komande koje vam naš uređaj pruža.

Hismart Life aplikacija – Vaša kontrola, bez obzira na lokaciju.

Upravljajte svojim Hisense klima uređajem gde god da se nalazite uz Hismart Life aplikaciju, koja je dostupna za iOS i Android telefone. Ova aplikacija, jednostavna za korišćenje na srpskom jeziku, omogućava vam pametnu kontrolu nad uređajem. Svi Hisense modeli inverter klima uređaja na srpskom tržištu dolaze sa integrisanim Wi-Fi modulom, što znači da nema dodatnih troškova za Wi-Fi module, kao kod uređaja koji zahtevaju dodatnu opremu za WiFi funkciju.

Efikasno uklanjanje neprijatnosti iz vazduha uz filter sa aktivnim ugljem.

Filter sa aktivnim ugljem koristi svoje čestice kako bi efikasno uklonio hemikalije, isparenja i duvanski dim iz vašeg prostora. Ovaj napredni filter pruža savršeno rešenje za eliminisanje neprijatnih mirisa, omogućavajući vam da uživate u svežem i čistom vazduhu u svom domu.

TIHI RAD – Miran ambijent za vašu udobnost

Sa minimalnom bukom koja iznosi samo 19 dB, naš klima uređaj omogućava vam da kreirate tiho i ugodno okruženje. Ovaj niski nivo buke stvara atmosferu mira, pružajući vam osećaj kao da ste u potpunoj tišini.

SMART MODE – Savršena temperatura na jedan klik

Naš Smart Mode je praktična opcija koja automatski prilagođava rad klima uređaja u slučaju naglog pada temperature spolja ili za one koji preferiraju jednostavno podešavanje. Jednostavno odaberite željenu temperaturu, a naš specijalni algoritam će automatski prilagoditi rad uređaja i podešavanje brzine ventilatora za najbolje performanse.

I FEEL – Podešavanje temperature po vašoj meri

Naš napredni senzorski sistem kontinuirano prati temperaturu okoline koristeći visoko precizan senzor smešten u daljinskom upravljaču. Ovi podaci se neprestano šalju centralnoj jedinici Hisense inverter klima 18 uređaja. Na osnovu ove analize, uređaj automatski prilagođava rad kako bi osigurao optimalnu temperaturu u prostoriji, zadovoljavajući vaše individualne potrebe za udobnošću.

 

ZIMSKA ZAŠTITA – Očuvanje toplote i smanjenje troškova energije

Poseban režim rada inverter klima uređaja održava unutrašnju temperaturu na stabilnih 8°C, čak i tokom najhladnijih zimskih dana. Ovaj inteligentni režim omogućava efikasno korišćenje električne energije, istovremeno čuvajući vaše domove od neprijatnih temperatura i mogućeg zamrzavanja. Idealno rešenje za sezonske ili retko korišćene prostorije tokom zimske sezone.

VREMENSKI TAJMER – Automatsko upravljanje prema vašem rasporedu

Lako podesite svoj klima uređaj za automatsko uključivanje ili isključivanje u određeno vreme tokom dana, pružajući vam preciznu kontrolu i udobnost bez potrebe za stalnim podešavanjem. Ovaj praktični tajmer omogućava vam da prilagodite klimatizaciju vašeg prostora prema vašem rasporedu, čime štedite energiju i osiguravate optimalnu atmosferu u svakom trenutku.

NAPREDNA DC INVERTER TEHNOLOGIJA – Efikasnost i tišina

Naša 360° DC inverterska tehnologija predstavlja vrhunsku inovaciju koja omogućava inteligentno funkcionisanje klima uređaja uz minimalne energetske gubitke. Kompresor radi izuzetno efikasno i tiho, pružajući preciznu kontrolu temperature za optimalnu udobnost bez nepotrebnih buka.

BRZO HLADJENJE – Brza svežina za trenutno osveženje

Naša inovativna tehnologija slabe magnetne regulacije omogućava rad na visokim frekvencijama čak i pri ekstremnim temperaturama. Ovo rezultira povećanim kapacitetom hlađenja i ubrzava brzinu hlađenja prostorije za impresivnih 25%, pružajući trenutnu svežinu u vašem domu.

Hisense Inverter klima 18

BRZA MONTAŽA – Jednostavno postavljanje za trenutnu upotrebu

Naša specifična i praktična instalaciona struktura omogućava povezivanje cevi za gas i tečnost čak i nakon što je klima uređaj već montiran na zidu. Ova jednostavna instalacija ubrzava proces montaže za čak 35%, omogućavajući brzo i efikasno postavljanje uređaja.

ALUMINIJUMSKA REŠETKA SA HIDROFILNIM FILTEROM – Zaštita od alergena i čist vazduh

Napredna tehnologija hidrofilnog filtera primenjena na aluminijskoj rešetki isparivača efikasno uklanja alergene i čestice prašine. Ova inovativna rešetka osigurava svež vazduh u vašem domu, pružajući dodatnu zaštitu od štetnih materija koje se mogu naći u vazduhu.

Hisense klima 24

SMART DIJAGNOSTIKA I ZAŠTITA – Zaštita i pouzdanost

Naša Hisense inverter klima 18 dolazi sa inteligentnom dijagnostikom i zaštitom, pružajući brzo prepoznavanje problema i olakšavajući održavanje uređaja. Omogućava realno-vremensko praćenje grešaka i automatsko isključivanje u slučaju preopterećenja sistema, osiguravajući maksimalnu bezbednost i pouzdanost u radu.

POGODNO ODRŽAVANJE – Pristup delovima olakšan

Naša nova inverter klima 18 Hisense New Comfort poseduje konstrukciju koja omogućava jednostavan pristup elektronskim i mehaničkim komponentama, bez potrebe za skidanjem isparivača. Ova karakteristika pojednostavljuje održavanje uređaja, čineći vašu upotrebu efikasnijom i manje zahtevnom.

 

Više informacija o spoljašnjoj jedinici možete pogledati na zvaničnom Hisense web sajtu, na sledećem LINKU.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Opšte
Vrsta aparata:Klima uređaj
Vrsta jedinice:Unutrašnja
Način ugradnje:Zidna
Kompaktan dizajn :Da
Način rada:Inverter
Kategorija klima uređaja:Split
Multi-Split/FreeMatch
Efikasnost
Odnos E.E.R.:3,25
Odnos C.O.P.:3,69
Nivoi brzine spoljašnjeg ventilatora:3
Nivoi brzine unutrašnjeg ventilatora:7
Kapacitet odvlaživanja (l/h):2
Grejna snaga:5600 W
Opseg snage grejanja (W):1600-6250
Minimalni protok vazduha:660 m³/h
Protok vazduha max.:1000 m³/h
Broj ventilatora:1
Energetski razred - grejanja:A+
Klasa energetske efikasnosti - topli pojas:A+++
Godišnji nivo energetske efikasnosti u režimu hlađenje - SEER:6.101
SCOP - Sezonski koeficijent učinka - prosek:4
SCOP - Sezonski koeficijent učinka - topli pojas:5.101
Upravljanje
Upravljanje:Daljinsko upravljanje
Temperatura grejanja (°C):16-30
Wi-Fi upravljanje:Da, integrisano
TMS sistem kontrole:Da
AI smart:Ne
Upravljanje glasom:Da
Karakteristike
Automatsko ponovno uključenje (kod nestanka struje):Da
Memorija položaja krilaca:Da
Automatski rad:Da
Funkcija samočišćenja:Ne
Zaštita od zamrzavanja:Da
Noćni režim rada:Da
Turbo rad:Da
Hlađenje:Da
Grejanje:Da
Odvlaživanje:Da
Ventiliranje - provetravanje:Da
Otkrivanje suspendovanog gasa za hlađenje:Ne
Tihi rad:Da, 19 dB(A)
Automatsko kretanje krilaca:Da
Zaštita od hladnog vazduha:Da
Automatsko odmrzavanje:Da
Funkcija hitnog uključivanja:Da
FreezeProtect -15°C:Da
Jonizator:Ne
Body sensor:Ne
Višedimenzionalni protok vazduha:Ne
HI-NANO zdravstvena zaštita:Ne
Dvostruko samočišćenje:Ne
Svež vazduh:Ne
Prikazivanje kvaliteta vazduha na LED displeju:Ne
Jednostavna ugradnja:Da
Servisna provera:Da
Lako održavanje:Da
UVC sterilizacija:Ne
Oprema
Klima uređaj i filter za odvlaživanje vazduha:4 u 1 - aroma + srebro + katehin + HEPA + aktivni ugljenik
Dvostrani priključak za isušivanje unutrašnje jedinice:Levo/desno
Termostat za sobnu temperaturu:Da
Tajmer 24 h:Da
Tehnički podaci
Godišnja potrošnja električne energije u režimu hlađenje (QCE):287 kWh
Rashladno sredstvo (gas):R32
Temperaturni opseg - grejanje (°C):-20-24
Temperaturni opseg - hlađenje (°C):-15-50
Prečnik creva kondenzata:18 mm
Cev za tečnost (mm):6,35
Minimalna zvučna snaga:60 dB(A)
Potrošnja el. energije u StandBy režimu:1 W
Frekvencija:50 Hz
Potrošnja energije za hlađenje po satu:1,5 kWh
Potrošnja energije za grejanje po satu:1,5 kWh
Rashladna snaga:5000 W
Aparat sadrži flurovane gasove:Da
Količina flurovanih gasova1,17 kg
Količina izražena u ekvivalentu CO2 (t):0.79
Zvučni pritisak - min.:33 dB(A)
Zvučni pritisak - maks.:45 dB(A)
Grejač spoljašnje jedinice:Da
Max. dužina cevi:20 m
Max. visinska razlika:15 m
Projektno opterećenje grejanje (Pdesignh)-prosečna grejna sezona:4.601 kW
Deklarisani kapacitet (Pdh(Tj))-prosečna grejna sezona:4.601 kW
Nazivna struja kod hlađenja:6.9 A
Nazivna struja kod zagrevanja:6.8 A
Širina proizvoda:915 mm
Visina proizvoda:315 mm
Dubina proizvoda:235 mm
Širina pakovanog proizvoda:1000 mm
Visina pakovanog proizvoda:390 mm
Dubina pakovanog proizvoda:315 mm
Neto težina aparata:12 kg
Bruto težina aparata:14 kg
Osigurač:3,15 A
Napon:220-240 V
Potrošnja el. energije pri grejanju/ radna struja:1515 W
Potrošnja el. energije pri hlađenju/radna struja:1540 W
Kapacitet hlađenja (Btu/h):18000
Kapacitet grejanja (Btu/h):18000
Spoljašnja jedinica IDs:20011618
Šifra proizvoda:20011617
BAR kod:6926597727394
0
    Korpa
    Korpa je praznaNazad na proizvode