Binvex d.o.o.

APSORBERI VLAGE – TTK 30 E

24.470,00 RSD

Detaljne informacije

NAJSAVREMENIJA TEHNOLOGIJA SA BEZVREMENSKIM DIZAJNOM – APSORBERI VLAGE TROTEC

Prvoklasna inovativna tehnologija se nalazi unutar TTK 30 E. Budući da apsorberi vlage TTK 30 E imaju veoma posebnu dodatnu funkciju: LED u boji pokazuje trenutni nivo vlažnosti u prostoriji! Ovaj inovativni element postavljen je tačno iznad rešetke za ulaz vazduha na prednjoj strani jedinice. Ukupno tri LED boje pokazuju da li je vlažnost u prostoriji optimalna, veoma visoka ili veoma niska

Osim navedenih, TTK 30 E nudi brojne druge karakteristike komforne serije. Postoje funkcija za pranje veša i funkcija tajmera. Dečija brava sprečava slučajne promene podešavanja. Odvlaživač ima i dvobrzinski ventilator sa automatskom kontrolom (u zavisnosti od funkcije). Štaviše, jedinica ima zaštitu od prelivanja sa automatskim isključivanjem, kao i signalnu lampicu nivoa napunjenosti koja ukazuje na pun rezervoar za vodu.

Sve ove karakteristike su dopunjene priključkom za odvod koji omogućava korišćenje jedinice u neprekidnom radu bez nadzora, kao i ugrađenim filterom za vazduh koji se može prati. Ovaj filter služi za dodatno čišćenje vazduha kroz usisavanje prašine i životinjske dlake.

Funkcija LED dioda u boji je jedna od velikih prednosti automatskog rada. On zaista osigurava da se uređaj automatski uključuje kada pređe 55% i ponovo se gasi čim padne ispod ovog praga. Međutim, jedan pogled na TTK 30 E je dovoljan da saznate o vlažnosti u prostoriji.

* LED na prednjoj strani svetli plavo kada vlažnost u prostoriji padne ispod 55%.
* Zeleno je kada je vlažnost u optimalnom opsegu između 55 i 70 %.
* Crvena znači da je vlažnost u prostoriji porasla na preko 70%.

Možete lako da podesite režim odvlaživanja na kontrolnoj tabli pomoću tastera i digitalnog displeja: Dostupna je automatska kontrola higrostata sa izborom vlažnosti realne vrednosti, automatski rad sa unapred podešenom vlažnošću od 55 %, kao i kontinuirani rad.

Filter za vazduh koji se lako uklanja zadržava dlačice i životinjsku dlaku i može se brzo i lako obrisati ili isprati.

Kontrolna tabla TTK 30 E ima jasan dizajn i laka je za razumevanje. Digitalni displej, na primer, prikazuje trenutni nivo relativne vlažnosti u prostoriji.

Da bi se kondenzovana voda neprekidno odvodila, cev se može spojiti na zadnjoj strani uređaja.

Rezervoar za vodu koji se može ukloniti ima kapacitet od 2,2 litra. Uređaj se automatski zaustavlja kada je rezervoar pun i to označava LED diodom.

Tehničke specifikacije:

– Dimenzije (ŠxVxD): 28,0 x 41,5 x 22,0 cm
– Snaga: 240W
– Rezervoar: 2,2l
– Nivo buke: 45 dBA
– Boja: bela
– Garancija: 2 godine
– Hidrostat kontrolisan automatski sistem odvlaživanja sa predizborom ciljne vrednosti između 30 i 80 % relativne vlažnosti u koracima od 5 %
– Kada se dostigne željeni nivo vlažnosti, kompresor se automatski isključuje. Ventilator se spušta i gasi sa zakašnjenjem. Displej se ne isključuje. Kada se vrednost prekorači, jedinica se automatski aktivira.
– Automatski rad sa unapred podešenom vlažnošću od 55%
– LED displej u boji koji prikazuje trenutni nivo vlažnosti
– Kontinuirani režim
– Prikaz nivoa relativne vlažnosti
– Funkcija sušenja veša
– Lako dostupan filter za vazduh, lak za čišćenje. Filtrira životinjsku dlaku, dlačice, dlačice, prašinu i sprečava rast bakterija.
– Funkcija tajmera
– Automatski sistem odmrzavanja sa cirkulacijom vazduha
– Priključak za spoljni odvod kondenzata
– 2 stepena ventilatora
– Lampica upozorenja nivoa punjenja koja označava pun rezervoar za vodu
– Zaštita od prelivanja sa automatskim isključivanjem

Proizvođač:

Preuzmite PDF:
Katalog – Apsorber vlage TTK 30 E

0
    Korpa
    Korpa je praznaNazad na proizvode