Binvex d.o.o.

Odlivci protiv habanja – VAUTID W78A

Opis proizvoda:

Sa veoma visokim udelom hrom karbida ugrađenih u izuzetno stabilnu matricu, VAUTID W78A proizvodi odlive koji postižu dug vek trajanja, čak i pod ekstremnim uslovima. VAUTID W78A se pokazao idealnim u situacijama kada se jak udar kombinuje sa visoko abrazivnim medijima.

Preporučene aplikacije:

– Livene komponente koje su izložene temperaturama do 400°C.
– Komponente koje su podvrgnute jakom habanju i značajnom udaru g. čekići, udarne glave, dleta i šipke za udaranje.

Mehanička svojstva

VAUTID koristi materijale od belog livenog gvožđa proizvedene prema DIN EN 12513 klasama GJN-HV520 – 5.5602 i GJN-HV600(XCr18) – 5.5609 za komponente izložene abraziji ili kombinaciji habanja i udara. Materijali koje je VAUTID sam razvio koriste se u udarnim mlinovima, drobilicama i transportnim jedinicama, obično instaliranim u postrojenjima za reciklažu, asfalterskim radovima ili postrojenjima za proizvodnju električne energije. Tipične komponente uključuju elemente obloge, alate za mešanje, delove pumpe, čekiće i šipke za udaranje. VAUTID materijali VAUTID V7, VAUTID V72 i VAUTID V72H svi se mogu mašinski obrađivati.

Uslovi isporuke: 1 G; 2 G/kaljeno; 3 očvrsnuo

Karbidi hroma Cr7C3 ………..2200 HV – Tvrdoća karbida je navedena u jedinici [HV] (tvrdoća po Vikersu).
Tipična mikrostruktura VAUTID W78A

Sa svojim inovativnim duhom i preko 70 godina iskustva u zaštiti od habanja, razvijamo vodeća sistemska rešenja u tehnologijama za livenje i zavarivanje širom sveta.

Sa našim visoko efikasnim proizvodnim procesima i strogim procedurama kontrole kvaliteta, VAUTID odlivci nude prvoklasnu zaštitu od habanja. Koriste se u čitavom nizu industrija gde se koriste mehanički procesi kao što su drobljenje, mešanje, transport, skladištenje, aglomeracija i odvajanje.

Sve vaše potrebe za zaštitu od habanja iz jednog izvora:
kombinovanjem različitih elemenata u VAUTID asortimanu proizvoda — VAUTID odlivci, VAUTID potrošni materijal za zavarivanje i VAUTID antiabrazivne kompozitne ploče — sistemsko rešenje za bilo koji problem habanja postrojenja i mašina može se proizvesti brzo i lako.

Proizvođač:


Preuzmite PDF:

Tehnička brošura – VAUTID W78A

0
    Korpa
    Korpa je praznaNazad na proizvode