Binvex d.o.o.

Odlivci protiv habanja – VAUTID W3

Opis proizvoda:

ODLIVCI ZA KOMPONENTE SA TANKIM ZIDOVIMA (MAKSIMALNO 30 MM) PODLOŽNE NISKOM UDARU I VISOKOM HABANJU

Odlivci VAUTID W3 su prvi u asortimanu odlivaka koji su veoma otporni na habanje koje su razvili VAUTID inženjeri. Ova legura je posebno dizajnirana za komponente sa tankim zidovima koje su podložne jakom habanju.

VAUTID W3 je „prirodno tvrd“ materijal, tj. već je tvrd u svom izlivenom stanju i nije potrebna toplotna obrada da bi se aktivirala svojstva otporna na habanje. Što znači da komponente livene u originalnom VAUTID W3 nude jasnu prednost u pogledu cene.

Zbog visoke otpornosti ovog materijala na habanje, komponente napravljene od VAUTID W3 ne mogu se mašinski obrađivati.

Preporučena primena:

– Livene komponente koje su izložene temperaturama do 400°C.
– Komponente tankih zidova (< 30 mm) koje su podložne jakom habanju, npr. pločice koje se koriste kao obloge u postrojenjima za mešanje ili mešalicama.

Mehanička svojstva

VAUTID koristi materijale od belog livenog gvožđa proizvedene prema DIN EN 12513 klasama GJN-HV520 – 5.5602 i GJN-HV600(KSCr18) – 5.5609 za komponente izložene abraziji ili kombinaciji habanja i udara. Materijali koje je VAUTID sam razvio koriste se u udarnim mlinovima, drobilicama i transportnim jedinicama, obično instaliranim u postrojenjima za reciklažu, asfalterskim radovima ili postrojenjima za proizvodnju električne energije. Tipične komponente uključuju elemente obloge, alate za mešanje, delove pumpe, čekiće i šipke za udaranje. VAUTID materijali VAUTID W7, VAUTID W72 i VAUTID W72H svi se mogu mašinski obrađivati.

Uslovi isporuke: 1 G; 2 G/kaljeno; 3 očvrsnuo

U abrazivnim aplikacijama, VAUTID V3 produžava radni vek do faktora 4 u poređenju sa S235JR

Karbidi gvožđa Fe3C ………..800 HV – Tvrdoća karbida je navedena u jedinici [HV] (tvrdoća po Vikersu).
Tipična mikrostruktura VAUTID W3

Sa svojim inovativnim duhom i preko 70 godina iskustva u zaštiti od habanja, razvijamo vodeća sistemska rešenja u tehnologijama za livenje i zavarivanje širom sveta.

Sa našim visoko efikasnim proizvodnim procesima i strogim procedurama kontrole kvaliteta, VAUTID odlivci nude prvoklasnu zaštitu od habanja. Koriste se u čitavom nizu industrija gde se koriste mehanički procesi kao što su drobljenje, mešanje, transport, skladištenje, aglomeracija i odvajanje.

Sve vaše potrebe za zaštitu od habanja iz jednog izvora:
kombinovanjem različitih elemenata u VAUTID asortimanu proizvoda — VAUTID odlivci, VAUTID potrošni materijal za zavarivanje i VAUTID antiabrazivne kompozitne ploče — sistemsko rešenje za bilo koji problem habanja postrojenja i mašina može se proizvesti brzo i lako.

Proizvođač:

Preuzmite PDF:

Tehnička brošura – VAUTID W3

0
    Korpa
    Korpa je praznaNazad na proizvode