Konvektorska grejalica – Sirio 10

Cena = 15.935,00 RSD ............................................................................................................ Cena 12 mesečnih rata = 16.730,00 RSD


Product description:

Nova generacija Radialight digitalnih električnih grejnih konvektora SIRIO nudi nov, topli način grejanja vašeg doma. Sa svojim modernim dizajnom i čistim linijama, SIRIO je idealan konvektor sa niskom potrošnjom za brzo i personalizovano grejanje vaših soba, pružajući istovremeno jedinstveno i visokokvalitetno uređenje kuće.
Toplina se brzo i homogeno širi prirodnom konvekcijom bez upotrebe ventilatora ili motora, što znači da nema dizanja prašine i neprijatnog strujanja suvog vazduha.
Zahvaljujući integrisanom digitalnom termostatu, SIRIO će održavati temperaturu konstantnom uz minimalnu potrošnju energije.
Sedmično programiranje, senzor za otkrivanje otvorenih prozora i LED displej: sve je dizajnirano za postizanje brzog povećanja temperature i maksimalne uštede energije.
SIRIO konvektori su lagani i jednostavni za postavljanje, zahvaljujući kompletu koji dolazi sa svakim proizvodom. Za manje od 15 minuta imaćete koristi od toplog zagrljaja koji vam nudi SIRIO.
Da izaberete pravi model i zamislite svoje dom sa najmodernijim konvektorskim grejalicama za vas smo pripremili virtuelnu projekciju prostora kojom pristupate klikom na sliku:

KREIRAJTE UREĐENJE VAŠEG DOMA SAMI

Technical specification:

Dimenzije (ŠxVxD): 65 x 42 x 10,2 cm (11cm dubina montiranog uređaja)

Snaga: 1000W

Boja: bela

Garancija: 2 godine

Manufacturer:

4 RADIALIGHT logo

Download PDF:

Katalog - konvektorska grejalica Sirio

<SIRIO4