Ovlaživač vazduha – B 6 E – Trotec

Cena =11.210,00 RSD / 12 mesečnih rata = 11.770,00 RSD


Opis proizvoda:

Ultrazvučna tehnologija za prijatnu klimu u prostoriji i poboljšanje kvaliteta vazduha. Dišite bolje, živite zdravije! Naše blagostanje kod kuće zavisi od različitih faktora: nameštaja, svetlosti, buke, klime u prostoriji i mirisa. Da li biste znali? U zatvorenom prostoru često udišemo više nadražujućih materija i zagađivača nego na raskrsnici koja je veoma posećena. Preterano suv vazduh takođe smanjuje naše blagostanje. Nivo relativne vlažnosti ispod 40 do 60% iritira sluzokožu i podstiče kašalj i kijanje. Ovome su posebno osetljiva deca i alergičari.

Intenzitet nebulizatora koji se može izabrati
Dugotrajna svežina – koncentrisana po želji. Intenzitet atomizacije ovlaživača B 6 E može se regulisati u 6 nivoa i stoga prilagoditi bilo kojoj veličini prostorije i godišnjem dobu. Da li ste raspoloženi za manje ili više osveženja? Samo promenite nivo vlažnosti.

Pogodna mlaznica za maglu od 360°
Dodajte sveže naglaske u svoju dnevnu sobu. Pogodna mlaznica za maglu B 6 E može se individualno podešavati i rotirati za 360°. Na taj način možete snabdeti određene delove prostorije osvežavajućom vlagom ili usmeriti miris tačno na svoje omiljeno mesto.

Jonizator koji promoviše zdravlje
Objavite rat patogenim iritantima. Sa B 6 E možete duboko udahnuti i opustiti se. Integrisani jonizator brzo i pouzdano eliminiše kućnu prašinu, polen, viruse, bakterije i druge patogene iritanse iz vazduha za disanje, stvarajući tako zdravu klimu za dobar osećaj.

Ekonomična funkcija tajmera
Spreman kad i vi. Tajmer B 6 E dozvoljava slobodno programibilno isključivanje uređaja nakon 1 do 12 radnih sati. Ovo štedi nepotrebne troškove energije, a osvežavajuća vlaga se obezbeđuje samo po potrebi. Više vremena za stvari koje su važne!

Dugotrajno vlaženje bez zaustavljanja dopunjavanja
Primerne performanse ovlaživanja u svojoj klasi uređaja. B 6 E vlaži vazduh u prostoriji iz rezervoara za skladištenje vode od 5 l tokom perioda do 16 sati. Kao takav, ovlaživač nadmašuje većinu svojih kolega i stavlja ih u zadnji deo reda. Fokusirajte se na istrajnost i osveženje!

Pametan automatski rad
Inteligentni programi za vlaženje. Pametni B 6 E zna šta je dobro za vas. Tokom automatskog rada, uređaj stvara zdravu klimu u prostoriji, stabilno i potpuno sam, sa prilagođenim intenzitetom atomizacije – ne morate čak ni da se brinete za fino podešavanje.

Intuitivan ekran osetljiv na dodir
Jednostavno rukovanje, brzo generisane informacije, bez skretanja. B 6 E se može kontrolisati preko kontrolne table na ekranu osetljivom na dodir na prednjoj strani. Ovde možete lako da očitate i podesite sve parametre kao što su vlažnost, intenzitet atomizacije, izbor programa, jonizacija itd. Tokom noćnog režima displej je onemogućen.

 

Tehničke specifikacije:

* 3-u-1 ovlaživač, aroma difuzor i prečistač vazduha
* Ultrazvučna tehnologija za prijatnu klimu u prostoriji i poboljšanje kvaliteta vazduha
* 360° rotirajuća mlaznica za maglu
* 6 nivoa za podešavanje intenziteta nebulizatora
* Vreme rada do 16 sati zahvaljujući velikom rezervoaru za vodu
* Može se koristiti sa normalnom vodom iz slavine – nije potrebna destilovana voda
* Jonizator za bolji kvalitet vazduha
* Automatski rad i noćni režim
* Funkcija tajmera
* Kontrolna tabla sa ekranom osetljivim na dodir
* Indikacija trenutnog nivoa vlažnosti
* Automatsko isključivanje

Proizvođač:

Trotec

Preuzmite PDF:

<Ovlaživač vazduha B 6 E – 10

Novogodišnja akcija