Rashladjivac vazduha / Aircooler PAE51 Trotec

Cena = 34.800,00 RSD / na 12 mesečnih rata = 36.540,00 RSD


Opis proizvoda:

Rashladjivac vazduha – aircooler PAE51 Trotec

Hladnoća od prirodnog isparavanja za vruće letnje dane.

Uživajte u letu u potpunosti uz hladno osveženje
Može se koristiti praktično svuda. U zatvorenom i na otvorenom. Lagan i prenosiv.

Pritiskom na dugme, Trotec-ov rashladni uređaj PAE 51 donosi trenutno, prijatno hlađenje i pretvara zagrejane kancelarijske i prostore u domu u komforne prostorije prijatne za boravak. Kada se termometar popne na temperaturu od preko 25 stepeni, i mentalne i fizičke performanse počinju da opadaju. Noću nas previsoke temperature drže budnima i sprečavaju nas da se odmorimo kako bismo se oporavili od dnevnih napora.

Zdrava klima u prostoriji bez neželjenih efekata

PAE 51 služi za hlađenje, provetravanje, osvežavanje i ovlaživanje vazduha.

Za razliku od sistema za klimatizaciju, rashlađivač vazduha PAE 51 ne smanjuje sobnu temperaturu pomoću rashladnih sredstava, već koristi prirodni princip isparavanja što rezultira željenim efektom hlađenja. Za ovaj proces hlađenja uređaju je potrebna sveža voda iz slavine koja se puni u rezervoar za vodu od 20 l. Integrisani filter za isparavanje sa strukturom u obliku saća vlaži usisani vazduh i zatim ga ispušta kao hladan vazduh kroz ventilator. Ova struja ohlađenog vazduha pruža hladno osveženje koje je odmah primetno na vašoj koži.

Naša preporuka: Voda za punjenje rashladnog uređaja treba da bude što hladnija. Koristite patrone za smrzavanje ili kocke leda za dodatni efekat hlađenja.

Zdravo disanje poboljšanje blagostanje vašeg organizma! Zahvaljujući integrisanom filteru za vazduh, PAE 51 se može koristiti kao ovlaživač i osveživač vazduha tokom cele godine. Naročito u sušnim zimskim mesecima ovo može pomoći da se smanji rizik od prehlade koju često podstiču isušene sluzokože od suvog zagrejanog vazduha.

Prirodni princip hlađenja

Za razliku od klima uređaja, rashladni uređaji ne koriste nikakva hemijska rashladna sredstva. Efekat hlađenja se stvara na prirodan način. Štaviše, nije potrebno ni crevo za izduvni vazduh niti bilo kakve složene instalacije.

Mobilni rashlađivač vazduha radi na principu prirodnog hlađenja isparavanjem. Kao što verovatno znate iz sopstvenog iskustva, duvanje na vlažnu kožu stvara trenutni osećaj osveženja jer proces isparavanja povlači toplotu. Rashlađivači vazduha rade na isti način: u unutrašnjosti rashladnog uređaja se nalazi filter podmetač natopljen vodom. Topli vazduh se usmerava sa zadnje strane uređaja kroz mokru filter prostirku i u prolazu se hladi usled efekta isparavanja. Sada hladniji vazduh se zatim vraća nazad u prostoriju pomoću ventilatora.

PAE 51 je ubedljiv sa sledećim performansamai: ovlaživanje vazduha 2 litra na sat, rezervoar za vodu od 20 litara, protok vazduha 661 m³ na sat i 4 stepena jačine duvanja ventilatora. Uz uređaj se takođe dobija i daljinsku upravljač.

Inovativna tehnologija saća: Zbog svoje otvorene strukture, potpuno vlažni filter u obliku saća ima posebno povoljna svojstva isparavanja za prirodno hlađenje vazduha koji cirkuliše.

4-u-1-tehnologija: hlađenje vazduha, ventilacija, osvežavanje i ovlaživanje. Usisani vazduh prostorije se vlaži pomoću filtera za isparavanje u obliku saća, a novi hladni vazduh se uduvava nazad u prostoriju. 4 stepena ventilatora se takođe mogu koristiti bez funkcije vazdušnog hlađenja. Zimi PAE 51 služi kao efikasan ovlaživač vazduha protiv previše suvog zagrejanog vazduha.

Rashladni uređaj PAE 51 dolazi sa višestrukim funkcijama: hlađenje vazduha, 4 stepena ventilatora, prirodni režim vetra, funkcija ljuljanja, noćni režim, tajmer, automatsko isključivanje i sušenje filtera. Podešavanja se mogu izvršiti ili na jasno uređenoj kontrolnoj tabli ili takođe udobno pomoću daljinskog upravljača.

Veliki rezervoar za vodu od 20 litara omogućava dugo hlađenje i vlaženje. Dodajte kockice leda ili smrznute patrone da dodatno povećate raspoloživi kapacitet hlađenja. Praktična indikacija nivoa napunjenosti vodom brzo otkriva koliko je vode preostalo u hladnjaku vazduha i takođe ima MAX/MIN indikaciju.

Pomoću horizontalnih rešetki, pravac pražnjenja se može ručno podesiti tako da bude usmeren nagore, pravo ili nadole. Kada je funkcija ljuljanja aktivirana, vertikalne rešetke na unutrašnjoj strani se automatski ljuljaju s leva na desno i ravnomerno šire vazduh po prostoriji.

Da biste bili sigurni da uvek možete jednostavno da postavite mobilni rashladni uređaj gde god je potrebno osveženje, on dolazi opremljen točkovima koji se lako kreću i uvučenom ručkom. Kada se uređaj odloži nakon upotrebe, daljinski upravljač se čuva u praktičnom držaču.

Štaviše, dva točka imaju parkirnu kočnicu koja osigurava čvrsto fiksiran položaj. Integrisano namotavanje kablova rešava stvari i sprečava opasne opasnosti od putovanja.

 

Tehničke specifikacije:

* 4-u-1 rashlađivač vazduha: hlađenje vazduha, ventilacija, osvežavanje vazduha i ovlaživanje
* Efikasna latentna toplota isparavanja sa tehnologijom saća
* Moguć je rad sa pakovanjem leda ili kockama leda za povećanje kapaciteta hlađenja
* Prirodni režim vetra
* Bolja klima u prostoriji
* Podesivi pravac duvanja i automatski okretne rešetke
* 4 stepena jačine duvanja ventilatora
* Funkcija tajmera
* Noćni režim
* Veliki rezervoar za vodu za dugotrajan rad
* Visoko energetski efikasan
* Nizak nivo buke
* IR daljinski upravljač
* Funkcija za automatsko isključivanje nakon 15 h
* Funkcija sušenja filtera
* Lako se transportuje zahvaljujući čvrstim točkovima
* Točkovi sa parkirnom kočnicom za osiguranje čvrstog položaja
* Pogodno namotavanje kablova
* Pogodno za rad tokom cele godine! Rashlađivač vazduha leti, ovlaživač zimi

Proizvođač:

Trotec

Preuzmite PDF:

<aircooler-pae-51 13

Novogodišnja akcija