Rashladjivac vazduha / Aircooler PAE25 Trotec

Cena = 21.240,00 RSD / na 12 mesečnih rata = 22.300,00 RSD


Opis proizvoda:

Rashladjivac vazduha – Aircooler PAE25 Trotec

Elegantan dizajn uparen sa efikasnom tehnologijom. Snižava sobnu temperaturu na ugodan stepen. Ipak, nema potrebe za korišćenjem hemijskih rashladnih sredstava ili izvođenjem komplikovanih instalacijskih radova kao što je slučaj sa konvencionalnim klima uređajima. Nema ograničenja u pogledu toga gde da pozicionirate uređaj. Ne morate da postavljate crevo za izduvni vazduh na vrata ili prozore, kao što je potrebno za mobilne klimatizacione sisteme.

Ovaj rashlađivač vazduha jednostavno koristi latentnu toplotu isparavanja leda ili napunjenje hladne vode da ohladi dolazni topli vazduh i izduva ohlađeni vazduh preko ventilatora. To znači trenutno osveženje kada rashlađivač stvara prijatnu klimu na efikasan i štedljiv način sa dobrim osećajem u prostorijama srednje veličine, jer pri protoku vazduha od 320 m³/h, potrošnja energije iznosi čak 65 vati. Operativni troškovi su stoga izuzetno niski.

Međutim, PAE 25 se može koristiti kao pravi ventilator bez aktiviranja funkcije vazdušnog hlađenja. Snaga ventilatora se može podesiti u tri jačine. Horizontalni pravac duvanja može se fleksibilno podesiti pomoću ventilacionih rešetki. Da biste distribuirali rashlađeni vazduha po prostoriji, možete aktivirati funkciju dodatnog njihanja vertikalnih rešetki. Integrisani režim prirodnog vetra nežno podiže i smanjuje brzinu duvanja što stvara utisak prijatnog morskog povetarca. Filter za vazduh koji se lako uklanja apsorbuje komadiće prašine, dlačica i životinjske dlake iz vazduha u prostoriji.

Ovlaživač vazduha koji sprečava suv zagrejan vazduh i razmnožavanje virusa

Kao efikasan ovlaživač vazduha, PAE 25 obezbeđuje prijatnu klimu u hladnoj sezoni. Vazduh u prostoriji, koji je često previše suv tokom perioda grejanja, optimalno se vlaži, sprečavajući da se sluzokože nosa, usta i grla brzo isuše. Štaviše, distribucija virusa i bakterija u vazduhu prostorije je smanjena na nivou vlažnosti od 50%. Ovo vam pomaže da značajno smanjite rizik od prehlade ili virusne bolesti respiratornog trakta!

Prirodni princip hlađenja

Za razliku od klima uređaja, rashladni uređaji ne koriste nikakva hemijska rashladna sredstva. Efekat hlađenja se stvara na prirodan način. Štaviše, nije potrebno ni crevo za izduvni vazduh niti bilo kakve složene instalacije.

Mobilni rashlađivač vazduha radi na principu prirodnog hlađenja isparavanjem. Kao što verovatno znate iz sopstvenog iskustva, duvanje na vlažnu kožu stvara trenutni osećaj osveženja jer proces isparavanja povlači toplotu. Hladnjaci vazduha rade na isti način: u unutrašnjosti rashlađivača vazduha se nalazi filter podmetač natopljen vodom. Topli vazduh se usmerava sa zadnje strane uređaja kroz mokru filter prostirku i u prolazu se hladi usled efekta isparavanja. Sada hladniji vazduh se zatim vraća nazad u prostoriju pomoću ventilatora.

PAE 25 je ubedljiv sa sledećim performansama: ovlaživanje vazduha 0,9 litara na sat, rezervoar za vodu od 4,5 litara, zapremina vazduha 320 m³ na sat i 4 stepena jačine duvanja ventilatora. Uz uređaj se dobijaju takođe 2 patrone za zamrzavanje i daljinski upravljač.

Isprobana i testirana tehnologija saća: Zbog svoje otvorene strukture, potpuno vlažni filter sa saćem ima posebno povoljna svojstva isparavanja za prirodno hlađenje vazduha koji cirkuliše.

3-u-1: hlađenje vazduha, ventilacija, ovlaživanje. Usisani vazduh se čisti pomoću integrisanog filtera za vazduh, a zatim se vlaži i hladi pomoću filtera za isparavanje.

Aircooler PAE 25 ima širok spektar komfornih funkcija: hlađenje vazduha, ovlaživanje vazduha, 4 nivoa ventilatora, prirodni režim vetra, funkciju njihanja, noćni režim i funkciju tajmera. Podešavanja se mogu izvršiti i na jasno postavljenoj kontrolnoj tabli i zgodno pomoću daljinskog upravljača.

Sa rezervoarom za vodu od 4,5 litara, PAE 25 nudi više od 5 sati hlađenja uz performanse isparavanja od 0,9 litara na sat. Ako je potrebno, kapacitet hlađenja se može dodatno povećati uz pomoć dva paketa patrona za zamrzavanje koji se dobijaju uz uređaj ili korišćenjem kockica leda.

Pomoću horizontalnih rešetki, pravac duvanja se može ručno podesiti tako da bude usmeren nagore, pravo ili nadole. Kada je funkcija ljuljanja aktivirana, vertikalne rešetke na unutrašnjoj strani se automatski ljuljaju s leva na desno i ravnomerno raspršuju vazduh po prostoriji.

Ukratko, displej kontrolne table: Snaga ventilatora, trenutni režim rada (hlađenje vazduha / ventilacija / osvežavanje vazduha / noćni režim), podešeni broj sati tajmera i dodatno aktivirana funkcija njihanja biće prikazani svetlećim LED simbolom u zavisnosti o trenutne aktivnosti.

Zahvaljujući praktičnoj ručki i četiri podna točkića, kompaktni Aircooler PAE 25 može se lako preneti u druge prostore – gde god je hladan povetarac dobrodošao.

Tehničke specifikacije:

* 3-u-1 rashladni uređaji: rashlađivanje vazduha, ventilacija, osvežavanje vazduha
* Efikasno hlađenje isparavanjem sa tehnologijom saća
* Mogućnost rada sa dve patrone za zamrzavanje ili kockicama leda za povećanje kapaciteta hlađenja
* Režim prirodnog vetra
* Bolja klima u prostoriji
* Podesivi pravac duvanja i automatski okretne rešetke
* 4 stepena ventilatora
* Funkcija tajmera
* LED displej
* Visoko energetski efikasan
* Nizak nivo buke
* IR daljinski upravljač
* Lako se transportuje zahvaljujući čvrstim točkovima i maloj težini
* Pogodno za rad tokom cele godine! rashlađivač vazduha leti, ovlaživač zimi

Proizvođač:

Trotec

Preuzmite PDF:

<rashlađivač pae25 9-min

Novogodišnja akcija