Rashlađivač vazduha / Aircooler PAE21 Trotec

Cena = 18.084,00 RSD / na 12 mesečnih rata = 18.990,00 RSD


Opis proizvoda:

Rashlađivač vazduha – Aircooler PAE21 Trotec

Kombinovano 3-u-1 rešenje: rashlađivač vazduha, ventilator i ovlaživač u jednom uređaju – idealno za upotrebu tokom cele godine.

Kada se vaš dom ili kancelarija zagreje tokom leta, a vazduh postane zagušljiv i ustajao, elegantni rashlađivač vazduha PAE 21 može pružiti olakšanje koristeći prirodni princip isparavanja. Sa svojim rezervoarom za vodu od 5,6 l i učinkom isparavanja od 0,8 litara na sat, PAE 21 može da emituje svež vazduh do 7 sati bez potrebe za dopunom. Pored toga, uređaj može da ponudi tri stepena jačine duvanja ventilatora što znači da proizvodi umirujuće osveženje čak i kada se koristi kao ventilator bez funkcije hlađenja. Aktiviranje funkcije automatskog ljuljanja obezbeđuje ravnomernu distribuciju vazduha: unutrašnje vertikalne rešetke se stalno okreću napred-nazad. S druge strane, spoljna horizontalne rešetke se mogu ručno podesiti po želji, kako bi se strujanje vazduha usmerilo prema napred, vrhu ili dnu. Filter za vazduh koji se lako uklanja filtrira prašinu, dlačice i životinjsku dlaku iz vazduha u prostoriji.

Prirodni princip hlađenja

Mobilni rashlađivač vazduha PAE 21 radi na principu prirodnog hlađenja isparavanjem. Kao što verovatno znate iz sopstvenog iskustva, duvanje na vlažnu kožu stvara trenutni osećaj osveženja jer proces isparavanja povlači toplotu. PAE 21 radi isto: Unutar rashlađivača vazduha nalazi se filter u obliku saća natopljen vodom. Topli vazduh se usmerava sa zadnje strane uređaja kroz mokri filter i usput se hladi usled efekta isparavanja. Sada hladniji vazduh se zatim vraća nazad u prostoriju pomoću ventilatora.

Savet za osveženje: Što je voda hladnija, to je veći kapacitet hlađenja. Postavljanje dva paketa leda koje dobijate uz uređaj u rezervoar za vodu dodatno će povećati kapacitet hlađenja PAE 21. Ovo dodatno povećanje svežine može se postići i kockama leda.

PAE 21 impresionira učinkom isparavanja od 0,8 l/h, rezervoarom za vodu od 5,6 l, 3 stepena ventilatora, 2 paketa leda i elegantnom spoljašnjošću.

Isprobana i testirana tehnologija saća: Zbog svoje otvorene strukture, potpuno vlažni filter sa saćem ima posebno povoljna svojstva isparavanja za prirodno hlađenje vazduha koji cirkuliše.

Jednostavno napunite rezervoar za vodu velikih dimenzija vodom iz slavine i uživajte u hlađenju vazduha do 7 sati.

Da biste dodatno povećali efekat hlađenja, u rezervoar za vodu možete staviti dva paketa patrona koje ste dobili uz rashlađivač. Korišćenjem kockica leda možete postići i dodatni efekat hlađenja.

Da biste bili sigurni da ne zaboravite da na vreme dopunite rezervoar za vodu, PAE 21 dolazi sa jasnom indikacijom nivoa napunjenosti vodom sa oznakom MIN i MAX.

Integrisani filter za vazduh filtrira prašinu, dlačice i životinjsku dlaku iz vazduha u prostoriji. Stoga je rashlađivač idealan za osobe koje pate od alergija! Filter se može ukloniti bez poteškoća i brzo očistiti.

Sve funkcije PAE 21 mogu se lako kontrolisati pomoću uredno raspoređene i razumljive kontrolne table.


Sa udubljenim ručkama sa strane i glatkim točkovima ispod aircoolera, lako možete pomerati iz jedne prostorije u drugu. Da bi se osiguralo sigurno uporište, točkovi su opremljeni parkirnim kočnicama.

 

Tehničke specifikacije:

* 3-u-1 rashlađivač vazduha: hlađenje, ventilacija i vlaženje
* Efikasno hlađenje isparavanjem sa tehnologijom saća
* Vazdušno hlađenje koristeći prirodni princip isparavanja
* Mogućnost rada sa patronama za zamrzavanje ili kockicama leda za povećanje kapaciteta hlađenja
* Podesivi pravac duvanja i automatski ratirajuće lopatice
* Poboljšanje unutrašnje klime
* 3 brzine duvanja
* performanse isparavanja od 0,8 l/h
* Veliki rezervoar za vodu od 5,6 l za dugotrajan rad
* Protok vazduha od 276 m³/h
* Tih rad
* Lako se transportuje zahvaljujući čvrstim točkovima sa parkirnom kočnicom i udobnom transportnom ručkom
* Jednostavna, intuitivna kontrolna tabla na uređaju
* Pogodan za rad tokom cele godine: leti rashlađivač, ovlaživač zimi

Proizvođač:

Trotec

Preuzmite PDF:

<rashlađivač PAE 21

Novogodišnja akcija