Ovlaživač vazduha – B 24 E – Trotec

Cena = 12.385,00 RSD / 12 mesečnih rata = 13.005,00 RSD


Opis proizvoda:

Ovlaživač vazduha B 24 E osigurava prijatnu klimu u prostoriji prirodnim isparavanjem. Sa vrhunskim, elegantnim dizajnom i bojama možete postaviti neke stilske naglaske u svom domu, kancelariji ili spa centru. Posebno u hladnoj sezoni, vlaženje je od posebnog značaja jer suv zimski vazduh i zagrejan vazduh mogu značajno da naruše naše zdravlje. Ispod vrednosti vlažnosti od 40 do 60% ne samo da se osećamo neprijatno, već se i naše sluzokože, oči i koža brže suše i veća je verovatnoća da ćemo se prehladiti. Bebe i mala deca su posebno osetljiva na suvu klimu, delom zato što su im disajni putevi ranjiviji. Ovlaživač B 24 E vam omogućava da potpuno automatski ovlažite vazduh u prostoriji i da dostignete optimalni nivo dobrog osećaja.
B 24 E može se lako prilagoditi vašim individualnim potrebama sa samo nekoliko ključnih podešavanja. Možete birati između pet ciljnih vrednosti vlažnosti i četiri stepena ventilatora što vam omogućava da ispunite bilo koji zahtev prostorije.
Zahvaljujući integrisanoj kontroli higrostata, vlaženje se odvija potpuno automatski i uređaj se samostalno uključuje i isključuje kako bi dostigao unapred podešene ciljne vrednosti. Uspešna kombinacija privlačnog dizajna i posebno kompaktnih dimenzija omogućava postavljanje posebno stabilnog uređaja koji štedi prostor u praktično svakom okruženju – bilo kod kuće ili u kancelariji.

Harmoničan uređaj koji štedi prostor integriše se u svako okruženje zahvaljujući svom atraktivnom dizajnu i kompaktnoj konstrukciji Ovlaživač B 24 E omogućava vam da potpuno automatski ovlažite vazduh u prostoriji i da dostignete optimalan nivo dobrog osećaja

B 24 E može se lako prilagoditi vašim individualnim potrebama sa samo nekoliko ključnih podešavanja. Možete birati između pet ciljnih vrednosti vlažnosti i četiri stepena ventilatora što vam omogućava da ispunite bilo koji zahtev prostorije.

Specijalni filter sa saćem simulira princip prirodnog isparavanja biljaka. B 24 E ima dizajn izuzetno lak za održavanje i stoga se može lako rastaviti za redovno čišćenje ili za promenu filtera u samo nekoliko koraka.

Priuštite sebi i svojim disajnim putevima stimulativni tretman za zdravlje uz integrisanu aromaterapiju B 24 E. Lako dostupan difuzor mirisnog ulja pretvara samo nekoliko kapi eteričnog ulja u prijatnu mirisnu maglu koja se diskretno i prijatno širi u sobu.

Tehničke specifikacije:

* Ovlaživanje vazduha u prostoriji kontrolisano higrostatom prirodnim hladnim isparavanjem
* Kvalitetno i stabilno aluminijumsko kućište
* Integrisani difuzor mirisnog ulja za opcionu aromatizaciju vazduha u prostoriji
* Efikasna distribucija vazduha od 360 stepeni u celoj prostoriji
* Harmonično i štedljivo integriše se u svako okruženje zahvaljujući svom atraktivnom dizajnu i kompaktnoj konstrukciji
* Različiti režimi rada plus ultra-tihi noćni režim
* SecoSan sistem za kontrolu zagađenja vode je već integrisan
* Može se koristiti sa normalnom vodom iz slavine – nije potrebna destilovana voda
* LED diode sa mogućnošću zatamnjivanja za individualnu kontrolu intenziteta svetlosti
* Lako i jednostavno održavanje – lako se rastavlja i čisti
* Dodatne praktične funkcije udobnosti

Proizvođač:

Trotec

Preuzmite PDF:

<Ovlaživač vazduha B 24 E – 5

Novogodišnja akcija