Konvektorska grejalica SIRIO 10 Radialight – 1000W

Cena = 18.110,00 RSD / na 12 mesečnih rata = 19.015,00 RSD


Opis proizvoda:

Konvektorska grejalica SIRIO 10 Radialight

Nova generacija Radialight digitalnih električnih konvektorskih grejalica SIRIO nudi nov način grejanja vašeg doma. Sa svojim modernim dizajnom, SIRIO je idealan konvektor sa niskom potrošnjom za brzo i personalizovano grejanje vaših soba. Istovremeno pruža jedinstveno i visokokvalitetno uređenje kuće.
Toplina se brzo i homogeno širi prirodnom konvekcijom bez upotrebe ventilatora ili motora, što znači da nema dizanja prašine i neprijatnog strujanja suvog vazduha.
Zahvaljujući integrisanom digitalnom termostatu SIRIO će održavati temperaturu konstantnom uz minimalnu potrošnju energije.
Sedmično programiranje, senzor za otkrivanje otvorenih prozora i LED displej: sve je dizajnirano za postizanje brzog povećanja temperature i maksimalne uštede energije.

SIRIO zagreva vaš dom pomoću „prirodne konvekcije“. Hladni vazduh prolazi kroz donju rešetku, zagreva se na aluminijumskom grejaču i izlazi iz gornje rešetke. Na ovaj način, ova nova generacija konvektorskih grejača je u mogućnosti da potpuno bezbedno i tiho zagreje vaš dom bez ventilatora i pokretnih mehaničkih delova.
Digitalni termostat omogućava precizno podešavanje željenog nivoa temperature, izbegavajući nagle promene toplote i automatski modulišući potrošnju energije kada temperatura u prostoriji dostigne podešeni nivo komfora.

LED displej omogućava praktičnu i intuitivnu upotrebu i podešavanje pomoću samo nekoliko tastera. Digitalni termostat dozvoljava podešavanje temperature sa tačnošću od 0,5°C. Možete izabrati jedan od 5 režima rada. Comfort, Comfort -1°C, Comfort -2°C, Eco -3,5°C i Antifrost režim. Zahvaljujući dnevnom i nedelnjom programiranju temperature i senzoru otvorenog prozora, SIRIO omogućava da podesite njegov rad po vašoj dnevnoj rutini, smanjujući potrošnju još više.

SIRIO konvektori su lagani i jednostavni za postavljanje na zid, zahvaljujući kompletu koji dolazi sa svakim uređajem. Za manje od 15 minuta imaćete koristi od toplog zagrljaja koji vam nudi SIRIO.

AKCIJA!!!

Takođe, SIRIO možete koristiti i kao portabilnu konvektorsku grejalicu, sa dodatnim nogicama sa točkićima koju možete kupiti po ceni od samo 1,00 RSD. Sa ovim dodatkom, jedan uređaj možete lako prebacivati iz jedne prostorije u drugu po potrebi.


Da izaberete pravi model i zamislite svoj dom sa najmodernijim konvektorskim grejalicama pređite na stranu klikom na sliku ispod:

KREIRAJTE UREĐENJE VAŠEG DOMA SAMI

U ponudi pored konvektorske grejalice Sirio 10 snage 1000W imamo i konvektore snage 500W, 1500W i 2000W. Kompletnu ponudu pogledajte na sledećem linku:

Konvektorske grejalice – Radialight

 

Tehničke specifikacije:

Dimenzije (ŠxVxD): 65 x 42 x 10,2 cm (11cm dubina montiranog uređaja)
Snaga: 1000W
Boja: bela
Garancija: 2 godine
Digitalni sistem upravljanja
Tanak i elegantan dizajn – debljine samo 10,2 cm i brza i ujednačena toplota
LCD ekran sa pozadinskim osvetljenjem
Tihi rad: nema pokretnih mehaničkih delova (bez ventilatora ili motora)
Tehnologija za uštedu energije sa optimizacijom potrošnje
Dnevni i nedeljni program
Senzor za detekciju otvorenih prozora
Funkcija zaključavanja tastera
Jednostavna i brza instalacija zahvaljujući ugrađenom kompletu za montažu
Nulti troškovi održavanja
Opcioni točkovi koji SIRIO čine prenosivim
IP24 zaštita od vode, idealna za ugradnju i u vlažnim prostorijama

Proizvođač:

4 RADIALIGHT logo

Preuzmite PDF:

Katalog - konvektorska grejalica Sirio

<Sirio 10-2

Novogodišnja akcija

Translate »